Khamis, 2 Jun 2011

tetiba teringat adegan cite NurKasih...

ah... hampeh... 
kalau adegan romantik... feeling-feeling... best gak...

ini adegan kat mesin basuh melimpah... haih...
mesin basuh Maria pun buat feel yg sama pulak... duh.... tapi masa Maria duk panggil en.ejaM takde la en.ejaM berlari sampai terjatuh cam Adam tu... dia alih je mesin basuh tu... tengok takat mana yg overflow... 

pastu Maria jugak yg mengemop lantai... chait... tak romantik langsung pun... ;p
 
emmm... overflow kat paip keluar air sabun tu je... ntah hape hal gak nya... nak kata sumbat tak pula... sbb bila check kat floor trap elok je air mengalir... hish... tak paham sungguh... nasib baik sikit... klu banyak... entah laaa... masak akak mengemop... ;p

3 ulasan:

  1. hurmm...salah siapa harus ditanya...lalala

    BalasPadam
  2. tanda2 nak kena gi sen heng tu~~mesin basuh baru~haha~~

    BalasPadam
  3. nak yg baru lah tu maria

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails