Isnin, 27 Jun 2011

mimpi lagi...

emm... sebenarnya bila dah fikir-fikir rasa pelik pun ada... 

apasal tiap kali mimpi hari Ahad malam Isnin?
ganggu sungguh time bangun pagi... duk terkenangkan mimpi tu lagi... haih...
adakah sbb hari ahad Maria terlalu penat?... atau terlalu banyak membuat lawatan-lawatan... sampai terbawa-bawa ke alam mimpi?... emm musykil...
semalam mimpi rumah lagi... kali ini ada org 'stranger' kat rumah jiran sebelah... nampak macam nak masuk laman rumah Maria... tapi yg best time Maria intai rumah jiran tu... laman Maria kemain luas... laman jiran pun sama luas dgn laman Maria... perghhh... tak sama langsung dgn laman sekangkang kera yg sedia ada... hihihi...

ngarut sungguh mimpi... tak abis-abis risau org nak ceroboh rumah... pastu laman kemain saujana mata memandang... huh... tak agak-agak...

kalau jd kenyataan... biar la laman luas tu jd 'dream come true'... yg part org ceroboh tu tak mo la... ;p

5 ulasan:

  1. kak, kalu mimpi ko jadi kenyataan...tolonglah mimpikan aku jadi anak angkat ananda krishnan ke...hahaha

    BalasPadam
  2. ler... nak jadi anak angkat je?

    BalasPadam
  3. macam2 jenis mimpi ada kan...

    BalasPadam
  4. nampaknya kena cari rumah yg ada laman luas lagi lah tu..

    BalasPadam
  5. org tua kata mimpi tu mainan tidur..tapi yg tahan tu mainan tu la wat kita susah nak bangun..huhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails