Jumaat, 17 Jun 2011

sampai hati

Houz Depot branch KL buat sale...

Maria tak tau :(
lepas abis meeting... dah jam 12.30 tghari baru tau dari member... tu pun sbb dia baru je balik 'membeli'...
ada offer... oven elektrik jenama Morgan yg rege nye rm399 jadi seratus lebih je... lain-lain barang... ada mini fridge... juice maker jenama Moulinex... ada aircond... oven toaster... iron... 

tapi masa Maria sampai banyak barang dah abis... termasuk la oven yg Maria nak tu... huhuhu... sedey

kecit ati ngan Houz Depot... kita ada membership lagi... tapi tak mention pun ada buat sale...


8 ulasan:

  1. aler, takde oven tu, camner nak wat biskut raya ni kak...haihhh

    BalasPadam
  2. eh... projek biskut raya tetap on... oven lagi satu ada... yg ni oven utk buat bingka atau bakar2 ayam ;p

    BalasPadam
  3. ala siannya maria. beli je lah yang takde ofer..

    BalasPadam
  4. surat dia tak sampai kot. sepatutnya mesti ada surat, kan?

    BalasPadam
  5. kakpah : akak belikan... ;p

    BalasPadam
  6. Mak Su : dia advertise kat paper Metro je... :(

    BalasPadam
  7. patot la nampak ada sorang akak tu bawak kotak besar dari houzdepot.....sy pon ada membership...tp x tau gaks...

    BalasPadam
  8. misscha : akak itu bukan kak Maria ye... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails