Khamis, 9 Jun 2011

lepas utara... kami ke selatan...

huyooo... mmg sungguh penat... 
hari jumaat pagi ktorg sefamily turun dari Cameron Hingland... check-out awal terus balik rumah... kali ni turun ikut Tapah pulak... sungguh tak best... jalan dia teruk - tak well maintenance... pastu selekoh bengkang-bengkok tak usah cite la kan... 

kakak Laila & Nayli asal nya dah tertido... tetiba je jaga... pastu nanges-nanges... pening... nak muntah... sian Nayli dia yg teruk sangat... nasib baik Maria dah siap-siap minyak angin... sapu rata-rata kat dahi dua kakak tu... Luqman pulak ok je tido... sampai jumpa Lata Iskandar... en.ejaM selaku driver sibuk telinga dia sakit - tersumbat... hehehe... nasib la bang... tak dpt ayang nak nolong... tak kan nak tuang minyak angin dlm telinga kot ??? ;p

sampai kat rumah... benda pertama Maria tengok... off coz la pokok... hadui la... semua pokok yg dalam pasu layu... sadis nya... walau pun dah letak kat tpt yg bole kena hujan... tapi nampak sangat la hari Khamis dan Jumaat tu sangat panas... oh... kesiannya pokok2 ku...

settle kat luar rumah... mesin kain se-round... packing baju utk esok plak... planning nak gerak ke JB lepas subuh...

haiyeee... subuh la sungguh... hahahaha... ktorg satu family kepenatan... pukul 7 baru jaga... 
ha ha ha ha ha... seth-tan sungguh abis subuh!

sudahnya gerak ke JB hampir pukul 9 jugak... lepas ktorg pekena sarapan kedai mamak kat gombak dulu... ;p

skip cite terus... sesi bergambar beramai-ramai bersama pengantin... dalam gambar ni semua family en.ejaM...
ktorg sampai JB pukul 1 tghr... terus je mentekedarah... pastu tunggu pengantin bersanding + makan beradap... eh ke makan berdamai istilah nye... hahaha... lantak ah... pastu baru posing... say cheese...

pastu bebudak ni pulak posing atas pelamin... haih...

hepi yg amat laman stail kampung... walaupun rumah mak sedara en.ejaM ni kat JB tp bukan la kat tengah bandar... area Masai... masih kampung stail... sronok laman luas... main la korang lari-lari... tengah panas pun korang sibuk main... hadui la... ;p

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails