Jumaat, 17 Disember 2010

pejabat baru... suke nye diorg...


berblogging lagi dari pejabat baru... hehehe... kali ni Maria sudah stay kat unit baru ;p
takde la beza sangat pun... guna komputer yg sama jugak... ;p
cuma tempat je yg berbeza... dulu di Maju Junction... skrg di bangunan TIMA...
kawan-kawan sume duduk satu unit jugak... akak sorang je kena tukar unit lain... duduk 'floor' lain... huhuhu...sedey :(

layan pic... muke-muke ceria ex-opismate di opis baru...
eh... masa ni last sebelum berangkat ke opis baru... gambar akhir di opis lama... hehehe

ok... last posing... sebelum melangkah keluar...

keadaan di opis baru... sesak / sempit sikit...

duduk-duduk... layan borak...sambil tengok kotak... hahaha

eh... gambar cleaner pun ade... tengok meja ade... kerusi takde...

kotak dan kotak di merata-rata...

tengah pikir nak menyusun... ke pikir kat mana nak campak kotak-kotak tu... hehehe...

ok la... smlm bilik utk alat tulis dah dikemaskan... sama gak bilik utk bhn sumber... pun dah susun kabinet... tinggal nak masukkan katalog ngan sample barang je... bilik fail pun dah ok... tinggal keluarkan fail-fail dan susun atas rak je... stor lukisan tak buat ape lagi... plan chest dah susun... drawing je tak keluar lagi...

aduh petang semalam mmg letih gile... sakit pinggang ah...

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails