Rabu, 22 Disember 2010

birthday lagi... :)


bulan Disember ni banyak beday nak sambut... hehehe... makan kek saja... mana la badan tak gemuk?... :) malam tadi sambutan beday bapak mertua a.k.a ayah en.ejaM...

en.ejaM ngan adik-beradik dia pakat-pakat bawa ayah diorg pegi makan dekat Rodeo Steak House... area prima Sri Gombak... jadi malam tadi jam 8.30 mlm ktorg dah ade kat Steak House tersebut sambil book meja...

okeh... kakak penat jadi 'penunggu' meja... 'mana la diorg ni tak sampai lagi... org lapar dah ni...'

masa amik order... bila ayah dah sampai la kan... ;p

family en.ejaM... 5 meja sume skali... masa ni ade yg tak sampai lagi...

1st food yg sampai - makaroni cheese utk Nayli share dgn Luqman... sedap n sangat sesuai utk kanak-kanak...

sizzling chicken rice... not bad

chicken cordon bleu... (kat SR lagi sedap kot... pada Maria la... )

T-bone steak

sirloin steak

chicken chop

emmm... makan tak hengat!
 
sesi makan-makan dgn gumbira...

sesi dah kenyang ;p

sesi potong kek... ;p

sesi koir nyanyi ramai-ramai lagu beday utk pak mertua 'atuk' dari cucu-cucunya...

sesi makan kek dgn comot sekali

erkkk...

sesi membayar... kak long + en.ejaM + kak lang...

sesi gambar terbaik... 'oh yeah... all the girl around me...'

overall... puashati makan kat Rodeo Steak House ni... western food yg tak mahal sangat... majoriti harga sepinggan makanan belas-belas sahaja... ktorg smlm ada lebih kurang 20 org... jumlah bayaran tak sampai rm300... so ok la... servis pun ok... tak lewat sangat... tapi tak terlalu cepat... kanak-kanak dpt free lollipop semasa menunggu makanan... rasa makanan bole kategori sedap dan sederhana banyak... juga ada live band yg bole nyanyi mcm2 lagu... yg ni paling suke... lepas diorg nyanyi lagu beday... ktorg minta lagu febret ayah 'ayam den lopeh' ;p 

gambar kedai?... hehehe lupa la nak snap ;p

8 ulasan:

  1. kak laila...kakak pilihan...suka suka...sayangi adik2 ye kak laila...

    BalasPadam
  2. celebration yg meriah gilerr...best arr mcm tuu...western food lg..

    BalasPadam
  3. teringin nak makan ciken chop kat segitiga depan menara celcom.asal dtg je tutup.asal tutup je aku dtg.

    BalasPadam
  4. cik mot... kakak laila mmg kakak yg bole diharap... Alhamdulillah...

    BalasPadam
  5. family hubby akak mmg mcm ni Fieza... :p

    BalasPadam
  6. kat situ pun ade chicken chop sedap ye Syida... emmm bole la cari nnt...

    BalasPadam
  7. wah mmg syok makan ramai2...huhuhu erm sedap lak tgk kek tu..

    BalasPadam
  8. sedap... kek tu kek ice cream ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails