Rabu, 8 Disember 2010

bosan!!!


hadui la... xtvt pindah ada masalah... mis-comunication...
ala... leceh la... letih tau menunggu... bosan yg amat sebab menunggu... bukan pindah jauh sangat pun... dari Maju Junction ke bangunan TIMA je...

dari Maju ok... kat bgnn TIMA nun... nak loading barang kena tunggu 5 petang... eh... hari tu kata ok je... syarat bukan furniture... furniture angkut Sabtu Ahad... leceh la... sape nak keja lepas 5 petang nun... sengal... mula la acik bengang...

heran la... kat Maju ni ye la ade shopin complex... loading area dia mmg kena pantau la... kat TIMA nun pejabat je... ape la masalah loading kat sana... cerewet yg ntah hape-hape...
marah ni!

8 ulasan:

  1. sabo jelah. apa hal yg ketat sgt syarat tu. huh

    BalasPadam
  2. ntah la Sue... karang petang hujan... langsung tak leh buat ape... :(

    BalasPadam
  3. Sabor...sabor...dugaan tahun baru le tu... Uji cuba tolong tanya kat Pn Stoberi kenapa ari ni kitaornag tk blh nak masuk blog die ye...Katanya..This blog is open to invited readers only...Akak (dmanjapenawar.blogspot.com)ngan Aida (adialuze.blogspot.com..TQ..

    BalasPadam
  4. jangan marah... nanti kena jual hahaha..

    BalasPadam
  5. Kak Hawa... bukan akak je... org pun tak leh masuk... dia ngumpat la tu... hehehe... sbb tu privatekan entry... hihihi... Reen jgn marah arr... ;p

    BalasPadam
  6. kak pah... lelong dulu... ;p

    BalasPadam
  7. hunny... jangkamasa pindah amik 2 minggu... day 1 dah problem... tak tau la drag sampai bila... :(

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails