Isnin, 13 Disember 2010

dah malam baru entry ke-2...

ha ah... tajuk ntah hape-hape... macam mana nak jadi blogger tegar macam nih?
lebih ntah hape-hape sampai kena sms ngan member blogger lain 'tersenarai dlm s.list award'... hahaha tak bley tahan... cesss... syyttt!!! jgn cakap sape org tu... :)

iye... Maria ade sbb... skrg ni masa utk ber-blog... baik nak jogging... walking... atau up entry baru mmg susah... pagi ni saja lepas masuk entry baru... komputer dah kena bungkus... bungkus saje... gerak keluar tak lagi... masa Maria balik jam 4.30 ptg tadi pun tak angkat lagi kotak komputer tu... hmmm sungguh haru... duduk kat opis yg sedang tunggang-langgang sbb pindah pejabat... dg komputer yg tak bole digunakan... serta dgn sampah sarap yg bertimbun... :(

esok juga adalah satu hari yg mencabar tahap kesabaran... klu semua kotak-kotak barang dah selamat sampai diopis baru... maknanya esok kena kemas dan susun atur pejabat baru pulak... masa ni komputer kalau pasang kat atas meja pun tak pasti lagi network ok ke idak... klu tak... jadi la satu lagi hari tanpa blog utk Maria... tunggu malam je la nak jalan-jalan blog kawan-kawan... nak balas komen (ade ke?) pun malam je la...

jadi nya... utk entry harian kena la sedia autopublish nye entry... balik keje la baru buka tengok blog ade cite ape... ceh...

6 ulasan:

  1. aler kak...tak tegar la kalu gini...sob sob...

    BalasPadam
  2. sudah gaharu cendana pula... ;p

    BalasPadam
  3. kerja dan BW.. dua2 kena rajin..:P

    BalasPadam
  4. bawa la broadband ke laptop ke.. nk tgu komputer ok, ntah ada ke tak line kat sana tuh..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails