Selasa, 21 Disember 2010

Giveaway Haven Restaurant Cash Voucher from Eyriqazz.com

ini satu lagi tag contest / giveaway...
hutang yg kena settle dgn Sue ibu Aqil... thanks Sue sbb selitkan nama akak... hadiah dia best!... suke... kalau dapat lagi la suke... hehehe...
*gambar ambil dari blog penganjur sendiri*

penganjur giveaway adalah en. Eyriqazz.com...
dia tanya kenapa nak voucher Haven Restaurant tu... jawapan : mesti la sbb nak pegi makan kat Haven tu... dah survey banyak cite best tu pasal Haven dgn look out point dia... katanya bole tengok area KL... ade macam KL Tower ke?... hah sbb tu nak kena pegi... lagi satu food dia pun org kata best... itu org kata... kita nak la rasa... baru tau best tak best... hehehe...
ok... syarat dgn hadiah korang tengok sendiri kat Eyriqazz.com... tak mo site panjang-panjang pasal hadiah dia... kalau nak join pun klik je la kat nama Eyriqazz.com tu...

eh... sebelum lupa... 3 org kawan blog yg nak kena tag ialah...
Mamalieyna
Princess Nur
cikbedahlaser

korang join tau... hadiah die best! tarikh tutup 31.12.2010... ade masa lagi nih... ;p

4 ulasan:

  1. haaa tu dia.. kena tag... hahahah

    BalasPadam
  2. huhuhu..sempat ke nak kejar date line dia ni k'maria? orang tengah bercuti ni..huaaaa...kalu sempat nur wat ye..tq k'maria! mmuaahhss..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails