Ahad, 19 Disember 2010

dah pandai blogging jugak?

salam pagi ahad...
eh... jarang Maria blogging pagi-pagi ahad ek... slalu bz je pagi ahad... pegi Taman Tasik la... bersih laman la...hehehe... hari ni bole pulak layan blog + BW...
mana tak nye... pagi ni en.ejaM keluar gi keje... so tinggal la ktorg anak-beranak duduk rumah... en.ejaM pesan nnt tengahari dia balik nak pegi rumah ayah dia... dia nak repair longkang kat rumah ayah... adoi la... 'kamu udah jadi buruh kontrak ye bang? upah nya brapa ya klu baiki longkang gitu?'

emm... malas pikir la... keje2 rutin rumah dah settle... anak-anak pun dah sarapan... mandi pun dah... baca newspaper pun dah... mmm ok layan lappy... eh... tajuk dah pandai blogging la... lupa plak... sape?... budak nih...
eh... biar betul?
betul...
ni la en.Luqman kesayangan Mama... umur 2 tahun 3 bulan...
skrg ni klu on je lappy... dia pun sibuk...
klu budak2 baya dia sibuk tengok cd/movie kat lappy... Luqman pulak dah paham nak main game kat lappy Mama... mmm... ni gara-gara kakak-kakak ngan abah (Mama pun... ) selalu je main game kat komputer... cepat sungguh Luqman paham mcm mana nak main...
klu dia sangkut main tak bole buat habis semua org dia panggil tolong dia main... huh...

ok... turn Mama depan lappy dah abis... Luqman pulak... daaa
selamat berhujung minggu... ;p

p/s : hari ahad line tenet slow... nak baca blog kawan-kawan memanjang je hang... leceh la...

8 ulasan:

  1. kak..sok kalu hang takde masa nak update blog...hang suh je luqman yang update...baru masyukk...hahaha...

    BalasPadam
  2. karang ntah hape-hape di taip nye... ;p

    BalasPadam
  3. alo incik luqman... awak main game ape tu

    BalasPadam
  4. hujung minggu dah selamat dah. besok dah senin dan kerjaaaaaa...

    BalasPadam
  5. Salam kenal,

    anak zaman cyber

    BalasPadam
  6. auntie bed... kite main game peggle... ;p

    BalasPadam
  7. kak pah... kita suke gi keje... rilek... kat umah penat ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails