Selasa, 21 Disember 2010

jadi member...

oh... lewat melawat blog hari ini... line tenet opis ntah nape takde connection hari ini... jadi cucuk la bband sendiri... hehehe

hari ni nak cite psl membership yg ke berape pun Maria tak tau... tak terkira eh...
angkara kakak ipar (kak long) en.ejaM... kak long ni rajin berniaga... mcm2 la member dia join... tupperware la... makanan kesihatan la... kain baju la... tudung pun dia ade jual... terbaru dia join pinggan mangkuk akojaya...

jadi dia nak cukupkan 'geng' dia Maria punya nama pun dia masukkan jadi 'ahli'... hahaha... lantak la... janji jgn kena bayar ape-ape udah... dapat diskaun ok... hehehe ape punya adik ipar daa...

sedang membelek katalog akojaya nih... (takde keje nak buat ke kat opis baru?)
muka depan katalog...

berkenan tengok set pinggan kaler putih-putih ni... lawa la... budget tak lawa :(
eh... pinggan kat rumah lawa lagi... tak yah la... abaikan...

page ni pun lawa... set kaserol menghidang... yg bulat... persegi... yg ada kaki... mmmm best nya...
kak long kata ade 10-20 % diskaun...

tp budget nak shoping pinggan mangkuk takde... hujung tahun ni budget utk anak-anak sekolah je... :(
bayar ansur-ansuran bole tak kak long?

p/s : sesapa nak beli bole la maklum kat saya... ;p

4 ulasan:

  1. suka gaks , tengok2 boleh ler... nak menjual tak berapa pandai becakap :(

    BalasPadam
  2. window shopin best kan Mak Su...

    BalasPadam
  3. sampai sekarang aku still takde napsu nak mengumpul pinggan mangkuk periuk belanga, nape ek?adakah ini biasa?

    BalasPadam
  4. aku tau... nafsu nko kat kedai makan je la ni... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails