Jumaat, 14 Januari 2011

sudah lunch hour...

tapi akak masih kat opis... ape kes?....
baik kan...
baik kan...
hehehehe... ceh

slalu time gini mmg akak dah keluar dah... amik anak kat skolah dan hantar balik... ;p
tapi apsal hari ni tak keluar?

sebab...
akak kan kena makan ubat... so... ade penin-penin + lalok-lalok la... doktor dah pesan don't drink and drive... heh! salah... jgn drive bila makan ubat... ubat yg akak makan mmg bole menyebabkan mengantuk... bukan sikit-sikit... tp mmg ngantuk gila... hehehe... pasal tu la akak tak keluar... ;p

habis anak?... oh dah settle... dah kawtim ngan abah dia... abah dia la gi ngambik budak tu...

so... jap lagi bila mata dah berat sangat... ape lagi... jom la tido... nak keluar jalan-jalan pun tak bole... kat luar hujan :(

lupa... SOGO ada buat sale hari ni... tapi akak tak pegi... takut karang pengsan kat celah org ramai tu lagi la haru... dah la memang bawah pengaruh ubat... lagi nak sibuk-sibuk... tak pe la... save duit akak ;p

ok... selamat bershoping kawan-kawan ku...

9 ulasan:

  1. hmm.. beli jajan utk bday aqil je kak, hntr ke nursery.. igtkan nak gi maiden, pastu hujan lebat gile. akak beli kat mana ye plastik hepi bday tu? su tgk kat sogo tadi, mcm mahalje, sebungkus dalam 10 keping dah 5 hengget..

    BalasPadam
  2. kat kedai borong belakang tune hotel ade jual... tak pun kedai jual bahan kek bake with yen, pun area tu jugak... nak pakai bila?

    BalasPadam
  3. sogo memang selalu buat "sale" kan

    BalasPadam
  4. hik3..bila masa sogo tak buat sale ya?rasanya almost tiap2 bulan ada sogo sale...cam confius pulak...

    BalasPadam
  5. sahrininfoz : tu la konfius masa bila sale yg murah tu ???

    BalasPadam
  6. bro eyriqaz... ha... lepas ni kite note down yek SOGO punye sale... ;p

    BalasPadam
  7. hunny ni mesti miss entry akak pasal sakit kepala nih... ;p
    klu rajin cari balik entry :- sakit kepala itu bukan migrain...

    BalasPadam
  8. hunny ni mesti miss entry akak pasal sakit kepala nih... ;p
    klu rajin cari balik entry :- sakit kepala itu bukan migrain...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails