Khamis, 6 Januari 2011

arrrgghhhhhh....

budak ni saja menguji tahap kesabaran Mama...
dah la Mama ade migrain yg tak kebah-kebah... dia saje je... :(
"
"
"
"
"
"

dah pandai buat lukisan mural kat dinding bilik...
tolong abaikan background abah yg sedang tido... ;p

sikit hari lagi dia buat grafiti pulak...




11 ulasan:

  1. mengembangkan bakat tu.. haha!

    BalasPadam
  2. haha.. tu tempat meluahkan kreativiti..
    masa anak2 kpah kecik dulu dinding tak penah yang cantik. Gatal je tangan dorang nak menyonteng..

    BalasPadam
  3. kak, ko tak elok meroyan kak...
    tu tandanya luqman semakin membesar...
    dia ada skill jadi pelukis...hahaha...

    psstt...kak, prosperity masih valid tak...lappoooo

    BalasPadam
  4. bagi dia express feeling but kat white board ke

    BalasPadam
  5. amiys : akak slalu terfikir... dulu kecik2 akak buat mcm tu jugak ke???

    BalasPadam
  6. kak pah : ktorg cat dinding 'yg kotor' tiap 2 tahun... mmg spare cat yg sama - simpan :)

    BalasPadam
  7. cik mot : mana la akak tak meroyan... rumah tu belum 6 bulan tau...

    BalasPadam
  8. he's an artist!
    kene suruh dia buat camtu satu umah untuk mengasah bakat.

    BalasPadam
  9. upsss... architect to be... hihihi... mudah-mudahan... amin

    BalasPadam
  10. aiyakkk...harap2 arif tak meniru aksi 'merbahaya' ni..ngeee...

    oooh sadis bg kaum ibu ni..ngee..

    BalasPadam
  11. dinding xcukup corak....
    hhhehehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails