Selasa, 9 November 2010

slot akasia CHINTA... memula dulu akak tak minat... la ni tertunggu-tunggu pulak...

salam kawan-kawan...

ha ah... serius tak minat masa awal drama ni... boring je... lagi pulak yg berlakon si Fasha kan... dah la tak minat dia... hehehe
tapi skrg tertunggu-tunggu... klau balik mmg tak nak menyinggah mana-mana... nak balik cepat... masak cepat-cepat... tak pun masak seringkas mungkin... lagi tak baik... masak lepas maghrib (sian en.ejaM lapar... hihihi... ampun bang...)

teringat... Sue ibu Aqil buat sinopsis... Saada tak leh pregnant... dia bagi Rasul kawen ngan Chinta... pastu Chinta mati... eh eh... dah dekat sama la Sue... iye la kot... smalam Saada dah ngaku tak leh pregnant pstu kan dah tunjuk Chinta makan ntah pil hape gak nye... hehehe... bagus nko bole jadi nujum la Sue ;p

p/s : bila habis drama ni nak back to normal schedule... masak awal dan makan sblum maghrib... hehehe iye ke?

11 ulasan:

  1. haha.. cite melayu blh diteka la kak :-)nnti dahhabi cite ni, msti boring. xtau lagi nk folow ke tak cite baru tuh..

    BalasPadam
  2. kat umah Yang Arif, biasanya laki aku yang duk gilekan citer ni sampaikan dia suapkan bubur anak kut idung..hahahha...

    tu la mata tak lepas dari tibi..
    lawa aku dari fasha sandha lagi

    BalasPadam
  3. aku pun ikut cite ni jugak.
    klua opis mesti punctual 5.30pm pastu bedesuppppp aku drive.anak aku pun suka.asal nmpak muka fasha sandha, dia panggil chinta.

    lagi satu cite asmara, aqid pun suka gak.

    BalasPadam
  4. kak...kut2 rasul iman ngan amar ni kembar...yelah, amar kan tak pernah jumpa mak pak dia...entahlah, saya bukan pengarahnya...hehehe

    BalasPadam
  5. sue... jgn di follow cite yg baru... tak masak karang ;p

    BalasPadam
  6. miss geli... hahaha... akak pun lagi lawa dari fasha tu... natural beauty lagik... hihihi

    BalasPadam
  7. ala syida... time asmara aku dah tak layan... bz weh nak iron baju... kemas pinggan mangkuk... haih...

    BalasPadam
  8. hehehe... eh cik mot... klu cite hindustan... bukan ke rasul tu kelahiran ke-2... sbb tu diorg ade chemistry... hehehe

    BalasPadam
  9. kak...kami nak p jalan tar ni...hehehe...jumpa di sana...

    BalasPadam
  10. awal nak gi jln tar?... amboi...

    BalasPadam
  11. citer nih best sbb FS gojes...haha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails