Khamis, 11 November 2010

jalan-jalan cari makan... Restoran Sekinchan

salam kawan-kawan

aktiviti mlm semalam... kakak nak sangat makan kat restoran nih... restoran ni kat area Sri Gombak je.. ada kawasan shop lot baru... kat enterance masuk Sri Gombak...
kat depan restoran... mmg lawa yg amat... klu dari jalan utama Sri Gombak... mmg nampak gah sangat...

tpt bakar ikan... kat belakang kakak tu sbenarnya ade akuarium ketam... tp dah terlindung... then berderet kat depan tpt bakar ikan adalah deretan ikan-ikan yg kita bole pilih... pilih sendiri then bagi kat org yg tengah membakar tu dgn nombor meja kita sekali ;p

ulam-ulam... nasi putih... sup... sambal pencicah... sambal kicap sume kat sini... kena amik sendiri... takde org serve... hah... yg ni mmg tak best... sbb klu dah makan ceduk nasi sendiri baik makan kat rumah je :(
kat sini... diorg serve air je... cheh

ikan bakar yg en.ejaM pilih... lahai comel nye saiz... ini utk abang makan sorang ye? ;p

sup kosong...

kakak Laila makan mcm tak selera je... hahaha... nasib la kakak... nko yg nak makan sangat kat sini kan... ;p

licin gak... ketam bakar tak sempat snap masa baru sampai... dah tinggal kulit baru ingat nak snap ;p

ini air epal asam boi... haaa... yg ni  sgt sedap... suke

kakak Laila n Nayli... order air horlick ais dgn air pink... hehehe bandung la...

ok... nak balik dah... tak mo datang lagi dah... ikan bakar belakang istana lagi sedap... hehehe

14 ulasan:

  1. owhhh sedapnya...terliur saya kak...

    psst...giler penat meronggeng kat jalan tar ngan cikgeli semalam.hahaha

    BalasPadam
  2. meronggeng... pastu balik menonggeng?... ;p

    BalasPadam
  3. Harganya mahal ke murah kak?

    BalasPadam
  4. biasa je kan ikan bakar dia.restoren dia je yg gah.aku mkn kat setiawangsa punya branch.sekali je aku dtg.lagi sedap ikan bakar pak mentua aku buat.

    tapi ubi rebus cicah sambal dia not bad jugak la.

    BalasPadam
  5. uish x sdap ke kt restoran nih???x mo g lah...heeeee

    BalasPadam
  6. laa. baru nak tnya sedap ke tak.. hehe.. bukan yg ni masuk tv ke, tapi ada kat setiawangsa klu tak silap

    BalasPadam
  7. Arna... bole la... rate restoren... air epal tu rm5++...

    BalasPadam
  8. Syida... hehehe... klu aku suke belakang istana punye ikan bakar ;p

    BalasPadam
  9. mrs.ecam... deko mmg lawa... food aku bagi 6/10 je la... bole la dimakan klu lapar dah ;p

    BalasPadam
  10. Sue... yg masuk tv tu branch setiawangsa la... yg ni kat sri gombak je...

    BalasPadam
  11. xsedap ke kak?? hrga???
    ni presentation lebih kot...

    klu dtg blkg istana bgtaw sy.. leh sy naik atas mkn dgn akak... heheehe blnja tu xde la..ahahahahahah

    BalasPadam
  12. buleh... nnt nak makan kite calling-calling ek ;p

    BalasPadam
  13. sedap x maakn kat sini..org ckp x sedap..tp rege x hengat...huhuh..kat area mah ku je tu...

    BalasPadam
  14. ckynhashim... tak best sangat... nko org Sri Gombak gak ye?... makan kat warung Zali & Ard sblah mobil tu lagi sedap... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails