Isnin, 15 November 2010

hari sabtu... tak plan nak jalan-jalan... tapi...

salam kawan-kawan...

hehehe... iye hari pagi sabtu lalu mmg tak de planning nak kemana-mana... konon nya nak keluar sarapan shj... oleh sbb tangan Maria terseliuh... tak de daya nak memasak ngan basuh pinggan... lepas sarap... ingat nak terus balik je... tapi Luqman marah-marah... suruh abah u-turn keta - dia nak pegi jalan... huh sabar je... bole dia marah tengok keta tu dah on the way balik... nko dah tau ek jalan balik rumah ye Man?

sudah nya... ktorg sume ikut en.ejaM pegi tengok projek renovation dia kat pandan indah... sempat la masuk tengok rumah tu... not bad gak renovation dia... dasat... banyak sungguh lampu dia... suke kat area toilet ngan dapur dia... cantik ngan kemasan hitam putih... gambar?... hehehe tak snap la...

pastu ktorg pegi beli toy's kat kedai area pandan gak... sbb petang nya ade majlis beday rumah opismate en.ejaM... so cari hadiah utk boboy tu... tp yg best nya... kakak laila nak beli joystick ps kaler merah... dgn lagi cd game baru... nayli pulak demand... amik mini skuter... sabor je... Luqman?... Mama bagi yg paling ekonomi je la... hehehe
suke la tu dgn skuter dia... ceh... kopak duit abah 70 hinggit...

ha... utk Luqman... bas kecik dgn sorting toy... hahaha... penat Mama melayan Luqman keluar masukkan bentuk-bentuk tigasegi, empat segi, bulat, bintang... hehehe

hadiah utk beday boy... besor ek... best!!! sure dia suke ;p

kakak laila punya harta?... huh... tak sempat amik gambar pun... dia dah pasang siap kat tv dah... huh

12 ulasan:

  1. adiah tuk acik mot mana???takde pung...lalala...

    BalasPadam
  2. ngeri betul nk tunggu anak besar sket dan boleh mintak itu ini. byk la mende dia mintak nanti

    BalasPadam
  3. wajib cukai sorang satu... hihihii

    BalasPadam
  4. acik mot nak hadiah jugak???

    BalasPadam
  5. hahaha nOj... sorang ok lagi... kena 3 mcm akak... geleng kepala je bole... tak belikan kesian... di belikan... kesiannnn poketttt... huhuhu

    BalasPadam
  6. itu la Lynn... tak kesah klu menda cukai tu 10-20 hinggit je... masalah nya 5-6 ploh hinggit... huhuhu...

    BalasPadam
  7. memasing dah amik mainan sendiri ye.. kopak pun utk anak sendirikan.. hehe

    BalasPadam
  8. jenuh la memenuhi keiginan setiap anak..mmg leh kopak wet..hehe tp nk wt cm ne kan...redha je larr...
    jnji anak2 gumbira..!

    BalasPadam
  9. fair n square...semua anak dapat...skang pun asben ejan dah ngeri nak bawak lyna masuk kedai mesra, abis die jerit nakkkk kat dalam kedai tu, hehehe

    BalasPadam
  10. ratu kebaya... iye... utk semalam je la... pastu jgn harap... tunggu la lagi 6-7 bulan baru bole beli mainan-mainan lagi... hehehe

    BalasPadam
  11. fieza... sesekali bole la layankan kehendak anak... 'setahun sekali' ok gitu... hehehe

    BalasPadam
  12. mamalyna... lyna sorang - tahan la lagi... ni 3 org... geleng kepala pun tak leh dah... huhuhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails