Jumaat, 20 Ogos 2010

Wardah top-up raya giveaway

salam kawan-kawan...
jumaat yg mulia ni Maria nak join giveaway... saje meriah-meriahkan giveaway kelolaan Siti Wardah...
hehehehe orang kalau pakai prepaid sure suke la join giveaway nih... hehehe
 okeh... ini syarat2 yg di copy-paste dari blog Siti Wardah...

1. WAJIB jadi follower blog ni .
2. Buat entry pasal giveaway ni kat blog korang & tingglkan URL kat bwah ni
3. Letakkan skali sim-card apa korang guna CELCOM / MAXIS / DIGI (contoh) kat entry yee
3. Wajib letak BANNER kat sidebar , pndi2 la korang kecikkan gmbr tuu
4. Klau nak tag kwan tag je , klau x nak x per :)
5. Dah settle smua jgn lupa comment bwah ni plak .
Hadiah giveaway ni simple je . Semestinya TOP-UP / RELOAD tuhh .
Berapa ? BIARLAH RAHSIA . haha

DUE DATE : 7/9/2010 @ 28 Ramadhan

ok... akak dah jadi follower...
akak guna simcard MAXIS
banner dah tampal
malas la nak tag... sape-sape minat join je la...
ok... komen dan link dah tinggal... jgn lupe review balik ye... :p

eh kawan-kawan... ha ape lagi... join la!!!

2 ulasan:

  1. thx akak sudi join :)
    good luck ye :D

    BalasPadam
  2. alaa kalo pkai bil, bole tlg byrkan tak? heheh ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails