Selasa, 3 Ogos 2010

peserta bertuah tak nak hadiah ker?...

salam malam hari...

hmmm... selepas publish entry peserta bertuah... saya ternanti-nanti email dari mereka yang bertuah itu semua... mmg saya biarkan entry tersebut sepanjang hari ini tanpa update entry baru utk hari ini utk beri peluang semua membaca nye... sayang nye masih ade yg belum menghubungi Maria semula...

tak tahu kah?
atau
tak sudi kah?

setakat ini cuma seorng dah menghubungi Maria... seorang lagi dalam proses... katanya tak boleh email... haduh... lagi 3 senyap tiada khabar berita...

bagaimana ini?

p/s : klu ditanya... tentu ramai yg nak jadi pengganti bertuahkan?...

14 ulasan:

  1. give them time if they dont want I want :D

    BalasPadam
  2. dorang bz kot ... ape pun tahniah buat semua pemenang ...

    BalasPadam
  3. sherry : hehehe kata dah... saje je nko nih...

    Jijah : mmm positif think... ok...

    BalasPadam
  4. dorang berada diluar kawasa liputan kot ...
    hehehe
    huhuh i x menang..
    melepas nak bg present kat anak i...
    harap2 u wat giveaway lagik ek...
    anyway nice to know you
    tq so much....

    BalasPadam
  5. kalau diorang tak nak.ramai lagi yang nakkkkkkk!!!!!

    BalasPadam
  6. option lain adalah tinggalkan pesan di blog diorang...
    at least beri masa 3 hari..

    benda camni biasa lah.. sbb kakyong pun biasa anjurkan GA..

    BalasPadam
  7. Kalau mereka x nak,,saya nak Jugak!

    BalasPadam
  8. me myself : insyaAllah

    syida : nak la tu... hehehe

    kak yong : ye la, 1st time buat GA kan :)

    mama rifqy : hehehe notty la...

    BalasPadam
  9. pe kata tngglkn jejak kt org yg mnang tu dlm blog dieorg....bgtau dieorg mnang...heeee...aku x yah la sbb aku dh tau cume x leh nk email jek dr smlm....cian kan...huhuhuhuhu

    BalasPadam
  10. Bg masa dulu, tinggalkan jejak di blog mereka, kalau sampai minggu nie takder juga, baru sis buat cabutan lagi.. mungkin mereka ada hal

    BalasPadam
  11. sis..ifa dh bg kan details ifa..=D..dorg yg bz kot xdpt on9..heee

    BalasPadam
  12. Akak bagi saya jelah hehehe

    BalasPadam
  13. hehehe... diorg nak... diorg dah reply pun... hehehe... u all ni hadiah suke aje...

    BalasPadam
  14. bukan x nak kak... tak sempat lg nk mail akak... sori sori....

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails