Sabtu, 7 Ogos 2010

kenapa org nak pegi shopin masa SOGO member's day...

salam kawan-kawan...

hmmm tajuk entry seperti yg dijanjikan semalam... harus... harus dijelaskan...
malas nak cerita panjang-panjang... korang layan je la pic nih...
ni harga set Quilt Cover... brand Akemi 400 thread... harga yg paling akhir dapat masa 'Happy Hour'
baju tido kakak Laila dan Nayli... dari jenama Barbie... kat blakang sket baju harian utk Luqman - tak sampai rm10 sepasang... :)
gaun utk Nayli...

dan ini paling Maria suke... bukan Maria je suke... sape-sape yg shoping... dan dpt benda ni mmg akan suka... hehehe
:
:
:
:
:
:
tadaaa... kupon... setiap rm100 yg dibelanjakan akan mendapat rebat kupon sebanyak rm10... brape banyak bil yg nkorg ade, dia akan kira sekali... hmmm bestkan...

ada lagi... klu masa sale tu korang belanja lebih rm1000... ade hadiah barangan dari Barouqe Cristal... cantik tau... tp Maria tak la shopin sampai cecah 1000... shopin setengah hari je kan... dpt la kupon je... kupon tu... esok-esok nak shopin beli seluar raya Maria la... hehehe

dan lagi... yg Maria perasan la... kemudahan parking kat SOGO ni, klu tak silap la... free 2 jam pertama... kita bole claim bila dah shoping lebih rm100... tu la org suke pegi sini kot... Maria tak guna la parking SOGO... opis dekat kan... park la dulu kat opis... tak nak Maria parking kat SOGO tu... JAM!... naya bila nak keluar...

ok... sekian cerita kenapa org suke shopin masa member's day...
harap maklum...


10 ulasan:

  1. wah...shopping sakan :-)

    BalasPadam
  2. habih la duit ko maria hahaha..

    BalasPadam
  3. tak dapat pegi sale tahun ni!!! huh, tensen ke lega?? :-)

    BalasPadam
  4. perhhghhh...ko abishkan rm600 ke kak...giler ar...kalu ko derma kat aku separuh pun tak per...hehehe

    BalasPadam
  5. zahira : hehehe... mmg target shopin masa ni...

    kak pah : ade lg... sket lg... cukup la nak sampai puase ni... hihihi

    Sue : huh... rugi Sue... sronot

    izan : eh... nko salah kira tuu... hehehe... tu la ngape nko tak jd adik aku... klu tak dpt selai... hihihi

    BalasPadam
  6. sudah terjwbla napa la org sakan betul dok soping kat cni..hehehe!!

    BalasPadam
  7. nak voucher tu gk skeping dua leh?;-p

    BalasPadam
  8. shida : hehehe... bukan lagi rahsia...

    J.M.R : nak... bole... bole amik kat SOGO la...

    BalasPadam
  9. wuuuaaa
    jelesnya. Saya x dapat pergi sogo mmbercard day

    BalasPadam
  10. Arna, klu pegi pun nanges nko nak berebut ngan org ramai... huhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails