Isnin, 17 Oktober 2011

tetiba bz

salam...
owh... pagi isnin ni tetiba je sibuk... alahai... sampai tak sempat nak update blog... cheh... 
mmm... memula dgn pagi tadi Maria dah sampai lewat kat opis... gara-gara si Luqman tetiba demam pagi tadi... ingatkan Maria nak EL je... tapi lepas bagi Luqman ubat nampak dia ok sikit... so Maria pegi je la opis... tapi call pengasuh siap-siap maklumkan pasal Luqman dgn ubat dia... klu demam teruk pesan suruh dia call balik so Maria bole balik hantar Luqman gi klinik... ok...selesai...

sampai ofis lewat... ok la... nak buat mcm mana kan... dah terlewat... tapi yg best nya bole plak terserempak dgn bos... siap dia bagi soalan lagi 'eh... drawing yg saya nak hari tu, U tak email lagi ye?...
uppsss... tak mail lagi ke... masa ni Maria terpikir balik... petang jumaat tu Maria tak mail lg dwg tu kot... 'saya mail balik dwg tu ye bos...'

errr... patut la Maria tak mail drawing tu... tak siap edit lagi... alaaa... 
ok... settle... dah siap mail...

jap tadi buka mail... dpt mail dari Groupon... makluman voucher dah bole redeem... suke!!!... nak redeem cecepat print gambar photoshoot hari tu... tak sabar ni... okeh... bye... ;p

2 ulasan:

  1. semoga luqman cepat sembuh...

    BalasPadam
  2. cepat2 hntr supaya leh dpt cepat. mine dah dkt sebulan ni. tk dpt2 lagi. sbb lambat redeem.

    photobook mmg tak redeem lagi sbb nak buat utk gmbr gi HK nati nih. uhukss

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails