Rabu, 26 Oktober 2011

oh... aku tergoda...

iye sila nyanyi lirik lagu diatas... ^_^

Maria mmg tergoda lagi sekali... dulu dah amik sekali... selamat dah pun di redeem... baru je dapat semalam (nnt kite runjuk sket ye... ;p)  itu mmg 1st time ambil offer photobook online... 

skrg ni sedang berkira mengira-ngira nak amik ke idak kupon photobook kali ni... klu ikut offer macam lagi menarik... 

kali ni dia offer bukan takat kulit keras... page dalam pun jenis yg keras... emmm... bestkan?...
takpe... pikir dulu... sok lusa bole redeem lagi... sempat lagi ni... ;p

kalau jadi beli - plan nak print gambar-gambar Luqman since dia baby... gambar dia mmg tak pernah print pun... sian Luqman kan... bila tengok album gambar je tertanya-tanya 'dia mana?'...

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails