Isnin, 3 Oktober 2011

penat tapi gembira

assalammualaikum...

eceh bagi salam panjang... gumbira amat la tu konon...
ok... ritu Maria ada britau kan pasal Ahad semalam nak buat family photoshoot... Alhamdulillah semua berjalan lancar dgn... cuaca elok... anak-anak pun 'perangai elok'... hahaha... elok la sangat... jam pertama je perangai elok... pastu masing-masing buat hal... chait... Luqman jugak yg cool kontrol macho... ;p

gambar?... maaf takde lagi... photog tu kata dia amik masa 1-2 minggu utk edit gambar (kat fb dia dah ada kot?)... pastu baru bole bagi... errr... ingatkan lepas snap-snap - download - siap dah... owh... ada edit-edit yerr... idak la kite tau... tak pe la... apa-apa la... janji gambar lawa... ;p

emm... gambar masa photoshoot langsung Maria takde snap... letih wehhh bergambar ni... mana dgn kerenah bebudak lagi... sorang ok... sorang merajuk... sorang meragam... ni Laila dgn Nayli la... Luqman ok plak sempoi je... sepanjang photoshoot yg berlangsung dekat 2 jam tu Luqman steady je... asal photog tu panggil dia pun ikut cakap 'shenyummmm...' tapi mata tengok lain... haih... penat photog tu... sabar je la...

TQ banyak-banyak kat photog - Zaitie... sbb bersabar dengan kerenah bebudak tu semua semalam... hihihi... sian awak kan... mencabar sungguh kerja dgn bebudak kan?... slalu klu ada budak pun takat anak sorang... ni sekali 3 org... jenuh nak panggil sorang-sorang... hihihi... apa pun TQ very much...

semalam tengok kat preview kamera pun nampak cam lawa-lawa je gambar... tak sabar nak tengok hasil semua gambar... erghhh... excited nih...

ok... last... ni je gambar yg bole tayang...

jadi model 2 jam... pengsan 4 jam lepas balik shooting...
kehkehkeh...
memang tak bole jadi model...
belon dan bakul piknik tu prop masa shooting... ;p

12 ulasan:

  1. kasi tunjuk la gambarnya kak...haihhh

    BalasPadam
  2. gantung kat dinding la nanti~he~~

    BalasPadam
  3. cikmOt : hehehe... nnt siap kite tayang la... ;p

    BalasPadam
  4. bujal : harus la gantung... ;p

    BalasPadam
  5. hehehe

    letih kemain tu

    tak sabar nk tgh hasilnya

    baper bayaran? saje nak compare ngan harga member.. hehehe

    komen kat n3 eh

    BalasPadam
  6. pena rozie : hehehe... sesekali...

    BalasPadam
  7. NM02 : rege 3ratus++... tapi tak masuk cuci... dia bagi softcopy... photog ni mmg pro-photog... apa-apa event JKR mmg dia banyak terlibat la... kerja dia dgn klik dia banyak bos/Dato' suke... pastu dia se-opis ngan kita... psl tu minta ngan dia... ;p

    BalasPadam
  8. wah... bleh wat photobook la ni. Beli tak retu photobook tu??

    BalasPadam
  9. PUANSTOBERI : tak beli kupon tu tak sempat... :(
    tunggu offer lain la...

    BalasPadam
  10. salam maria - kasi tunjuk la gambar.. maria nak bisik sikit..cookies maria share kenari tu husband lina kata mmg cookies 5 star....terkejut lina dengarnya..dia makan hampir separuh dulang...Terima kasih maria.

    BalasPadam
  11. lina : nampak nya hubby kita share selera yg sama... alamat mmg kena buat tiap tahun la jadinya biskut kenari tu kan... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails