Rabu, 20 April 2011

dah keluar...

emmm... ^_^
nak senyum sampai telinga (buleh eh gitu...)

artikel pasal 'backyard garden' Maria dah keluar Kosmo!... ^_^
hari ni - 20 April 2011
* mood hepi-hepi *

bole baca online
beli Kosmo! lagi best... lagi banyak gambar... ^_^

sayang nya dalam paper tak tulis nama blog... klu tulis kan best...^_^

apa pun TERIMA KASIH pada wartawan Kosmo! - Farhana Hanim Mohd Mydin dgn cameraman dia (nama lupa... sori) yang sudi melawat, mengambil gambar dan menulis artikel tentang 'backyard garden' Maria untuk sisipan Kosmo 2 bahagian Rencana Utama... ;p

* Terima Kasih Daun Keladi... kalau sudi jemput datang lagi *

37 ulasan:

  1. wah.. tahniah maria. makin bersemangat ni nak mencantikkan backyard garden.. hehehe..

    BalasPadam
  2. wah... femes la yu! yu ada kasi tak alamat blog masa tu? alahai.. ruginya.. tidak lagi la ramai follower..

    BalasPadam
  3. hehe.. tahniah ye kak maria.. peas ni ramai la berkebun ikut style kak maria.. umah su tak de tanah nak tanam..

    BalasPadam
  4. OneSimpleMother : TQ... seronok menanam... bila pungut hasil lagi seronok... ;p

    BalasPadam
  5. NM02 : dia cari I melalui blog la... takpe la... ok je... dah keluar surat khabar pun...

    BalasPadam
  6. Sue : eh eh... takde tanah kita buh dalam pasu la sayang... ;p

    BalasPadam
  7. upss kupa.. framkena gambar tu kat umah!! :-)

    BalasPadam
  8. hehehe... frame every page lagi... ahaks.. ;p

    BalasPadam
  9. fuyooo!
    cayalah kak.klua paper tuuuu.satu malaysia kenal ko nanti kak.
    err....nak mintak otograp buleh tak?

    BalasPadam
  10. buleh... meh buku otograph nko... ngade eh... ;p

    BalasPadam
  11. pergh... masuk paper tu.. tahniah... glamer jap kan...

    BalasPadam
  12. cikbedahlaser : glamer utk hari ni la... ;p

    BalasPadam
  13. WAH KAK...glamer yu...hehehe, bak sini sikit hasil tanaman....:P

    BalasPadam
  14. buleh... meh dtg rumah... pungut ape yg ade... ;p

    BalasPadam
  15. amboiii..glamer u.. tak cakap pun nak kuar magazine. kalau tak leh interframe sikit..

    BalasPadam
  16. Akak...tahniah!!!

    Nak otograf bole?hehehe...

    BalasPadam
  17. wow.. ni yang jeles ni. Boleh kasi itu wartawan datang rumah kpah pulak? hahaha...

    BalasPadam
  18. patutla cam familiar je tgk model dlm cover Kosmo! 2 hari ni...heheh...

    photographer yg gi tu namanye Zulkarnain Mohd Saidin...

    syg dia x pakai gambar yg ada nayli & luqman, kalu x leh tumpang glamer sekali..heheh

    BalasPadam
  19. kak yan : segan sebenar nya... takut org kata menunjuk... ;p

    BalasPadam
  20. Lazyf : otograf ??? ... akak bagi sayur je la... nak... ;p

    BalasPadam
  21. kakpah : ala... akak pun mcm wartawan ape... amik gambar pn dah pro... ;p

    BalasPadam
  22. velasrizal : hari ni je glamer sehari... ;p

    BalasPadam
  23. bapak : eh... awak kenal photog tu... awak tengok ke gambar2 yg lain... nak tengok jugak gambar yg ade nayli luqman tu... ;p

    BalasPadam
  24. wah....glamer la dia. huhuhu

    BalasPadam
  25. eelobor : hari ni je... esok org dah lupa... ;)

    BalasPadam
  26. salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

    BalasPadam
  27. patutla baca paper smalam mcm pernah ku lihat n baca nama ni..
    gali punyer gali ruper2nyer kat blog..
    thumbs up to you!!!!

    BalasPadam
  28. nanizamros : TQ... gali-gali... kalau kita dapat ubi... ;p

    BalasPadam
  29. semua gambar2 maria Bapak tgk dlm sistem kt opis, leh tgk je la, nak savenye x leh...

    BalasPadam
  30. zieyza78@yahoo.com.my21 April 2011 10:21 PTG

    Tahniah Maria...
    Nak tiru jugak lar...

    BalasPadam
  31. Uji..tahniah...nak cari Serai wangi ye.Kat kampung akak banyak..Nanti bila blk kampong akak bawakkan ye..

    BalasPadam
  32. TQ kak Hawa... kalau tak menyusahkan la... ambik bawak kl ye... ;p

    BalasPadam
  33. Salam,kak maria. Maaf menganggu kak maria. Boleh saya tahu no kontak farhana hanim tuh? Akak boleh emelkan saya kat izzati.nurul@hotmail.com

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails