Sabtu, 2 April 2011

blurrrr

sehari-dua ni bagai kekeringan idea...
keletihan kot... sbb tu otak pun jadi tak larat nak mengarang...

iye jadual saya agak penuh sedikit... hari sabtu pula hari menjadi 'bibik'... ditambah lagi dengan kerja-kerja 'backyard garden'... 'anak angkat' yg saya tak rela tu lagi... errkkk... lagi la letih...

esok Ahad... ada tetamu dah maklumkan ingin berkunjung petang hari... emmm... bila ada org nak datang ni mula la nak make sure segala ceruk bersih... segala tempat tersusun...

malu weh kalau org datang rumah bersepah... tak pun nampak kain baju berlonggok tak berlipat...
erkkk tak rela... ;p

8 ulasan:

  1. Ola i,m starter in this questbook and i will want the newideas postated in this posts .I know your web fromwordpress and i have tryed to register some days a go but this captcha was hard ro see but i manage it : This was my introduction in this blog
    Super best regards
    And this is my web site you can send to my email



    [url=http://www.liveinternet.ro/]http://www.liveinternet.ro/ [/url]
    radio

    BalasPadam
  2. weekend lynn pun jadik bibik sepenuh masa... fenat

    BalasPadam
  3. projek hujung minggu hehe

    BalasPadam
  4. Reen : Time Kacih je la... ;p

    BalasPadam
  5. Lynn : kita serupa... sambil nyanyi cam zainal abidin... ;p

    BalasPadam
  6. kak pah : projek hujung minggu yg meletihkan... ;p

    BalasPadam
  7. Memang busy kekadang kat hujung minggu tak boleh nak berehat

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails