Khamis, 7 April 2011

terima kasih daun keladi


masuk entry laju2 hari ptg ni... jap lagi nak gi meeting kat luar...
entry khas nak ucap terima kasih kat Cik mOt
ek eleh... ngades konon buat entry khas... tak pe la sesekali... kan... lama simpan karang basi lak entry ni... ;p

Cik mOt kan ke baru balik dari berfoya-foya ke Kuching... jadi hari tu Maria sesaje je ngirim kek lapis sarawak kat dia... mmg mesej klu tak susahkan Cik mOt tu nak bawak la... risau gak nak kirim2... karang org bengang ke... marah ke... kecit ati ke... tapi bila Cik mOt mesej balik... bole... yahooo... mesti la Maria suke... iyeee... saya suke kek lapis sarawak... nak buat - MALAS + tak reti... *_*

yg best sekali siap Cik mOt hantar sampai ke rumah lagi 

sesi ramah mesra irfan dgn Luqman... Luqman tengah sembang pasal game hape je tu ngan Irfan tu...

ala... menunjuk la tu... kek lapis yg diorg 'ngap' lepas Cik mOt sefamily pulang... tak sempat-sempat...

*Cik mOt... gambar kita akak tak masukkan tak pe ek?... nape kita amik gambar kat background umah yg separuh runtuh tu?... musykil nih...

4 ulasan:

  1. Cik Mot...nak kek lapis Sawak jugakkk... huhuhu

    BalasPadam
  2. hai kak eja......jemput ke blog sy......

    BalasPadam
  3. misscha : insyaAllah nnt sy singgah...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails