Sabtu, 21 Mei 2011

Salam Sabtu ;p

sekejap je kan... dah jumpa hujung minggu... emmm apa nak buat ?
kalau ikut dalam kepala macam-macam nak buat... selain rutin mengemas rumah... mencuci baju... dgn melayan laman...

hajat hati nak ke Sungai Buluh... beli pasu dan pokok kemuning... tapi klu beli pokok dgn pasu harus beli tanah juga... oh tidak... berat keta nnt... tak yah beli pasu... nak beli 'sangkar pokok' untuk pokok tomato Maria... sian diorg dah meliuk lentok dahan dia takde support... ;p

emm... tp mmg nak cari pasu besar... nak alih pokok sireh dgn pokok sundal malam... sundal malam tu nak biakkan bagi banyak... nnt bila dia berbunga... pergghhh... harummmm... best!

eh... tapi perlu juga beli pasu saiz sedang... untuk biakkan pokok nilam... huh... lepas ni bole niaga minyak wangi dah klu nilam banyak... hahahaa... tak la... Maria lebih suke fungsi dia bila nyamuk kurang kat area yg ada pokok nilam ni... bau dia kuat... nyamuk tak lalu nak dekat... ;p 

ah... banyak nya pasu nak beli... gilo pasu ape hari sabtu ni... dah la hujung bulan...
sudah jgn nak ke Sg. buluh... :(

eh... kena gak pegi sg. buluh... nak survey meja kerusi taman cement ferrow... yg ni utk projek sekolah kakak Laila... nak cari meja taman dgn price yg murah.... emmm bila nih ?

tapi nak pegi tengok wayang... Nur Kasih The Movie... alaaaa...

hajat hati lagi nak uli tepung buat kuih pau... emmm bila plak ni ?...

6 ulasan:

  1. samalah kak .. ingat nak kemas rumah tapi dari pagi ni asik menghadap pc je

    BalasPadam
  2. byk nya plan akak.. hehe..

    BalasPadam
  3. ratu kebaya : hehehe... akak ngadap pc kejap je... ni dah gaduh ngan Luqman dia sibuk nak main game... ;p

    BalasPadam
  4. Sue : plan je... sudah nya lain benda yg di buat... kih kih kih...

    BalasPadam
  5. wah. byk tul hajat cik kak sowang ni. huhuhu

    BalasPadam
  6. hahaha... hajat tak tertunai... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails