Selasa, 24 Mei 2011

kecik ati ke?

ah malas la nak pikir...
tapi terfikir gak... hari ni masih nak cuba nasib... nasib la... untung sabut timbul... untung batu tenggelam... hahahaha... siap peribahasa... paham tak?... tak paham... lantak la...

ala... ini kuciwa sbb tak dpt masuk line Air Asia... konon nak tiket murah... pastu petang semalam kat rumah sambung ngan berukben... tapi semalam mmg dia buat perangai beruk... time tu la lampu biru dia kelip-kelip mintak nyawa... hampeh... langsung tak connect... chait... nak blogging pun tak dapat... nak fb pun tak bole... rasa nak maki hamun je kat berukben tu... dah la...

oh... hari ni nak review cite NUR KASIH... ;p
hehehe... panas lagi ke dah suam... eh panas la kan... kat wayang melampau tiket sold out...

em... takmo review panjang-panjang... pegi la tengok sendiri... tapi Maria mmg suke sangat... best nya la kalau dapat suami 'gile' penyayang macam Adam... dan untung nya jadi Nur Amina... sampai tua pun ramai yg sayang...

tapi en.ejaM Maria bising dia kata cite tu slow masa mula dia... busan... bole tido... ala en.ejaM ni tak feeling langsung la... nanges?... tak... en.ejaM hati keras... jgn harap la dia nanges... Maria ?... meleleh gak la air mata kat part-part tertentu... dah I kan hati perempuan... harus la ada perasaan... ;p
 
budak2 ni hepi layan popcorn je... sibuk ajak tengok Kung Fu Panda... cheh... 
 
oh... en.ejaM juga bilang... tak bole tengok wayang selalu... sekali pegi ber-5 sure habis rm100+... mana tak nya... tiket mesti amik  2 couple seat... pastu popcorn + air amik set yg large... pastu sblum atau slpas tengok wayang sure nak gi makan yg heavy plak... mana tahan perut makan popcorn je... klu tiap-tiap minggu mcm tu koyak poket en.ejaM... ^_^

10 ulasan:

  1. sehingga ke saat ni aku tak pat lagi baca review yg bebtul. ate nyer taruk la review sket. kut nak bagi tergerak ati aku nak tgk ke kan. huhu

    BalasPadam
  2. wow.. bestnya.. dah lama tak tgk wayang. baru hari tu ckp dgn hasben nak mkn pop corn.. huhu

    BalasPadam
  3. PUANSTOBERI : klu review penuh... karang org tak nak pegi panggung dah... hehehe... tp klu suke layan feeling... pergi la... ;p

    BalasPadam
  4. Sue : nak makan popcorn je... ala awak nih...

    BalasPadam
  5. nok... dah boleh la... tapi pagi tadi la.. skang tak tau le... hehehe

    BalasPadam
  6. ala tengah bz sket la time ni... :(

    BalasPadam
  7. tak berkesempatan lagi nk tgk movie nur kasih tu

    BalasPadam
  8. setakat ni, tiada keperluan nak tgk wayang.hehehe

    besar btol popocorn korang ek?lain kali sila bawa nasi lemak ayam rendang.hehehehe

    BalasPadam
  9. ayanuts : pegi la... sokong filem melayu... ;p

    BalasPadam
  10. Syida : okeh... next movie ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails