Selasa, 10 Mei 2011

domino pizza... sampai jugak nko yerrrr...

dulu... lamaaa dulu... pernah tulis satu entry pasal delivery servis mcm domino, pizza hut ngan McD yang tak sampai area Kampung Sungai Kertas (ah terasa ulu sangat Sg. Kertas ni... T_T )... bila ntah... lupa dah...

pastu elok je dlm bulan lepas ada budak dtg rumah jual kupon Domino Pizza... memula Maria tak nak beli sbb takde delivery servis kan... pastu budak tu beriya meyakinkan Maria yg diorg ada buat delivery servis kat area Sg. Kertas... lepas budak tu merayu bagai... sudah nya beli gak la kupon tu rm20... 

pastu bole redeem satu free pizza kat Domino Giant Bt.Caves... masa ni sekali lagi Maria komplen pasal takde delivery servis... pastu budak kedai tu ckp klu sistem kata takde britau je Domino Giant Batu Caves mmg ada buat deliver area Sg.Kertas... ok...
lepas dah lebih sebulan jugak la... baru kelmarin ada bunyi pulak bebudak kat rumah nak makan pizza... so try la call... tukar alamat dulu... then operator comfirmkan Sg. Kertas tu area Bt. Caves... tetiba je operator tu kata - ok... aikk magik... tunggu 1/2 jam... yeay... despatch pizza pun sampai... horeyyy...
muka-muka ceria gembira tak sabar mengadap pizza... ^_^

dekat setahun gak la tak order pizza... since duduk Sg. Kertas ni la... lama dah kan... sian bebudak ni... pernah ada hari tu Mama dia sanggup buat sendiri pasal anak2 nak makan pizza kat rumah... tapi mmg letih la Mama dia menguli doh... ;p


15 ulasan:

  1. pilihan akak sekeluarga since kitarang pindah ke s alam since 2002 until now.

    BalasPadam
  2. Kak Yan : yg lagi best kan ;p

    BalasPadam
  3. su jarang mkn domino.. sebab hasben tak suka sgt.. tapi best kan, dia mcm crunchy gitu kan.. tak tahu yg mana perisa yg best..

    BalasPadam
  4. Sue : suke kerak nipis... best... pastu order yg dua perisa satu pizza tp tambah rm3 la... ok je perisa dia... sedap... ;p

    BalasPadam
  5. ai lagi suker domino dari pizza hut...

    BalasPadam
  6. Wahhhhh..sedapnye piza domino...

    Akak buat piza sendri??? Gigihnye... saya, klu Qimie mintak, haaa.. jom beli je kt pasar malam hahahaahah

    BalasPadam
  7. yuhuuuu... ai ada tag yu tau. sergah cepattttttttttt

    BalasPadam
  8. NM02 : sama la... ske domino... ;p
    TAG ??? erkkkk...

    BalasPadam
  9. LiErosE : buat... gigih buat... tak caya gi cari kat segmen resepi akak.. ada situ... ;p

    BalasPadam
  10. maksu tak dpt nak mkn piza. sbb di luar kawasan. hu huhu hu

    BalasPadam
  11. Mak Su : bole buat sendiri... resepi ada kat blog ni... ;p

    BalasPadam
  12. tetiba terasa macam dh lama tak makan pizza..huhuhu

    BalasPadam
  13. wah. kenduri piza la yer. bes bes.. aku jarang makan domino sejak duk pulun papa john kalo mengidam piza. huhu

    BalasPadam
  14. J.M.R : iye ke... hehehe... mcm tak caya je... ;p

    BalasPadam
  15. Reen : papa john tak buat deliver ke Sg. Kertas... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails