Jumaat, 27 Mei 2011

promo Upin & Ipin

promo kat Medan Mara...
actually owner dia ada kedai kat bangunan Mara tu... dia jual beg-beg... mcm2 jenis beg ada dari kecik2 beg sampai sebesar-besar beg... tapi dia pun ada produk Upin Ipin...
 
ni dia buat promosi kat tengah2 hal Medan Mara pasal beg dgn produk Upin Ipin dia... yg Upin Ipin tu ada T-Shirt, Beg, Buku-buku & Stationary, Botol Air, Bola, Patung Upin Ipin... comel-comel la...

1st time Maria pegi beli buku-buku je... habis gak dekat rm40... buku utk anak-anak... buku2 dia best la... harus la comel sbb semua karakter Upin Ipin dan kawan-kawan... ;p

 buku jom solat utk kakak Laila, buku mewarna utk Luqman ada 2, buku aktiviti ada 3 utk Nayli 2 siri yg ke3 bagi kakak Laila sbb aktiviti dia susah sikit kat buku 3... ;p

 suke saje... 

yg ni pulak Maria beli esok hari nya... sbb hari sebelum tu stok beg Upin Ipin belum sampai... beg saiz 12 utk Luqman ni harga nya rm49.00... ada satu saiz lagi yg besar sikit - saiz 14 rege rm69.00 rasa besar sangat utk Luqman... tak sesuai... klu Nayli pakai ok la... 

so... semalam Luqman pegi rumah pengasuh... dia guna beg baru... suke dia... dia sebut beg Pipin... ;p

8 ulasan:

  1. cute jer budak yg ada beg Pipin tu :)

    BalasPadam
  2. ime aceh... (suara Luqman)

    BalasPadam
  3. ala, tak pegi plak mara tghri tadi, klu tak aqil mesti suka dpt brg upin ipin :-p

    BalasPadam
  4. Sue, minggu depan ada lagi rasa nya... sbb hari tu abang jual tu kata 2 minggu... ;p

    BalasPadam
  5. wah banyak produk upin ipin diborong :)

    BalasPadam
  6. bagus semakin ramai minat upin dan ipin, nanti boleh challenge kartun luar negara

    BalasPadam
  7. Bapak : klu upin ipin bole sbb kan anak suka nak membaca, Maria tak kisah membeli... ;p

    BalasPadam
  8. Sharinginfoz : ada satu lagi tengah hot skrg ni - Boboi boy...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails