Khamis, 1 Disember 2011

pantang ada...

ni la... bahana bila dah sign member dengan Groupon... hai la... pantang ada offer... gatal je jari-jemari nak klik 'buy'... hehehe... sendiri klik... sendiri bayar lerrr...

kali ni sekali lagi klik offer kupon photobook... yg ni mmg Maria suke sbb offer dari company Photobook Malaysia... suke sbb yg ni diorg ada software dia siap-siap... lebih kurang mcm Pixajoy gak... so untuk org yg tak reti atau malas nak buat design... guna software sediaada memang sangat memudahkan kerja... ;p

harga ?... rm54... kupon valid hingga Jun 2012... panjang lagi tempoh redeem dia... tapi tempoh nak beli ada la 2-3 hari ni kot... sape nak book cepat kat sini... karang deal dah close... melepas je la... ;p

* Suliana - tak nak beli ke?... nnt bole buat utk gambar baby... ;p

6 ulasan:

  1. hehe... nnti sy tgk apa benda yg akak duk beli2 ni. hehe.

    BalasPadam
  2. Yunk, retu ada amik ngan TimeVentures tu kan. Yg kedai dia kat cheras tu. Kalo yg tu dia pun ada software sendiri. Pun cantik jugak.. Tp dia kena design online. ada internet baru leh online.

    BalasPadam
  3. oww.. photobook.. kita suka

    BalasPadam
  4. Suliana : hehehe... beli jangan tak beli... ;p

    BalasPadam
  5. PUANSTOBERI : ada software ke kompeni tu... ri tu dia suh dload sofware photoscape je... :(

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails