Khamis, 15 Disember 2011

hati-hati dgn borang palsu...

sungguh la manusia ni... pantang ada peluang... mesti nak ambik kesempatan....
ni takde kena mengena pun dgn Maria... tak layak pun nak apply... tapi bak kata org - menyibuk la juga nak ambil tahu...

ni... pasal borang palsu ni...
 memandai je tambah sampai jadi 13 item nak kena isi... suka-suka minta maklumat akaun bank!

borang asal - ada 11 item je (yg kat bahagian atas A1-A11) kena isi penuhkan...
bole juga download kat sini...  atau layari sendiri http://www.treasury.gov.my
sumber asal Maria baca kat sini...

manusia ni kalau otak jahat nak menipu... ada je cara nak pekenakan orang tau... marah ni... sbb rumah baru kena pecah masuk dgn manuseatan... hehehe... maaf... kita emo sket bila bab naya-naya org ni...


7 ulasan:

  1. ithulah kan..
    adeyh..
    amik kesempatan sgt!


    nak buat entry nieyh tghari nieyh..
    nak remind owg lain gaks!

    BalasPadam
  2. pasal duit, ramai yang suka ambik kesempatan.. kesian kat mereka yg sangat memerlukan....

    BalasPadam
  3. Lelaki Ini : silakan ambil...

    BalasPadam
  4. Lynn : tak berkat hidup gitu...

    BalasPadam
  5. cikmot : macam astro... hehehe

    BalasPadam
  6. manusia kini ramai yg suka mengambil kesempatan....

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails