Rabu, 14 Disember 2011

cuti... tandus...

pagi ni ketandusan ilham... tak tau apa yg nak di taip... semalam kemain fikir macam-macam... pagi ni terus blank... agaknya sebab melihat macam-macam benda berlambak atas meja... yg nak kena selesaikan... hujung-hujung tahun ni... banyak hal... 

borang cuti kecemasan hari tu pun bos tak sign lagi... ni lagi Maria print borang cuti lagi... cuti hujung tahun dan juga cuti awal tahun... 

yg cuti hujung tahun utk pegi bercuti... hopefully urusan rumah selesai dan boleh ditinggalkan dgn aman... 

yg cuti awal tahun pula sbb anak-anak start sekolah... Laila tak jadi hal sangat... Nayli tu yg baru 1st time masuk darjah satu... manakala Luqman baru masuk tadika... 

emmm... dalam kepala mmg dah out pasal kerja... fikir nak cuti dan rehat je... tapi takut plak nak tinggalkan rumah lama-lama... haih

1 ulasan:

  1. tue r!
    sama la kita
    asyk nak fikir cuti aja!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails