Isnin, 5 Disember 2011

monday blues lagi...

iye la... blues la sangat... hahaha... 
selepas dah cuti berehat dua hari Sabtu dan Ahad... bila masuk opis pagi ni rasa macam-macam plak keje yg timbul dlm kepala otak ni... sume nak kena settle... surat nak kena keluar... detail drawing nak kena repair... pastu ada meeting plak lagi dgn arkitek luar... hadui... pagi ni jadual keja padat... huh...

yg ni pun satu hal... adoiii... ada je benda nak ditambah... tak cukup ada fail meja... la ni ada pulak buku log... sama je tebal macam fail meja... kata ri tu nak collect bulan Disember ni... Maria tak sempat nak isi lagi... chait...

buku ni bagus... sbb diorg suruh isi rekod-rekod kita keluar pegi kursus... tak pun kita pergi seminar ke... taklimat bahan ke... expert talk ke... hapa-hapa la yg melibatkan tugas... jadi nnt bila time hujung tahun senang la nak isi borang SKT bahagian yg kursus-kursus tu... tinggal copypaste maklumat yg ada dlm buku ni je la..

tapi... itu la... Maria ni pemalas bab nak recall balik kursus yg setahun 2011... mmg la ada simpan rekod yg hak sendiri... tapi nak menyalin balik masuk dlm fail ni... gile pemalas nak buat... haih... buat yg tahun baru 2012 punye terus tak bole ke?...

*... emmm... lunch hour nnt nak keluar gi Kamdar la... beli baju sekolah Laila dgn Nayli... keje?... takpe settle pelan-pelan... kata lukis pelan... ;p

6 ulasan:

  1. betul... pelukis pelan harus kerja pelan2.... ekeke

    BalasPadam
  2. J36 dah..cepat jugak ek..
    Tahniah1 murah rezeki..

    BalasPadam
  3. hmm.. macam2 keje nak dibuat. tapi tak terbuat-buat juga. hehe.. bundo nilah.

    BalasPadam
  4. Lynn : suke keje pelan-pelan... ;p

    BalasPadam
  5. omegabiru : Alhamdulillah... Allah murahkan rezeki saya...

    BalasPadam
  6. ibundo : buat pelan-pelan... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails