Sabtu, 9 Oktober 2010

walaupun ade broadband dirumah... tapi...

salam kawan-kawan...

selamat beristirehat di petang Sabtu... ;p... hmmm... nape dgn broadband... takde ape... broadband ok... tapi tuan punye blog yg tak ok...

nama je ade broadband sendiri... tapi klu dah hujung minggu begini... tak pernah nya sempat nak berblog... apa lagi na ber-blogwalking... huhuhu

sah mmg patut la en.Nuff menjauhkan diri... sape nak layan kan... kalu dah tuan punya blog pun jarang buka blog sendiri... :(

iye... Maria akui... kala dirumah pada hujung minggu adalah hari-hari yg sangat sibuk... masa ni la nak membasuh... nak sidai kain... nak kemas dapur... nak me-vakum... mengemop lantai.... errgghhhh... letih... tu belum lagi cuci bilik air... adoiii laaa.... penat nya... eh ada lagi... siram pokok kat luar... dah nak tengahari... sian pokok panas!...

dah tengahari pulak... nak sedia makan lunch lagi... huhuhu... mmg penat...
oh... hari ni Maria tak masak... td pesan en.ejaM beli nasi... penat sangat... tak larat nak memasak dah...

ok la... nak layan mata la pulak... badan mmg dah letih... mata pun dah rasa letih je ni ;p... daaa



6 ulasan:

  1. Walo salu juga online guna broadband tp kalo broadband tu cam siput khinzir lembap giler..tak guna jugak.. Haihh..aku geram tul. Kadang2 ok..kadang2 lembap nak mampuih aku nyer bband tu. (info : aku guna bband celcom)

    BalasPadam
  2. salammaria..erm samlah kita tak menyempat nak berblog hujung minggu kan kerja2 rmah pun tak siap.nak buat tuenak buat ni...mcm2..taggung jawab kan..

    BalasPadam
  3. Reen : hehehe... aku guna maxis... so far masih memuaskan hati... cuma klu balik kampung mmg out la ;p

    BalasPadam
  4. Intan : itu la dah jadi 'Mak' kan... agaknya Mak kita dulu-dulu pun sama la kot ;p

    BalasPadam
  5. memang pun kak. mane nk sempat. kemain byk lg mende nk buat kt umh. time2 cuti la nk membereskan mende2 yg patut. laptop kt umh tu dah berdebu dah. lama gile tak on. hehe

    BalasPadam
  6. betul la tu... sama la kite ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails