Isnin, 4 Oktober 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

salam kawan-kawan...

apa da... agak terlambat join puan stoberi punye contest... nak join gak... tak kira... ini gara-gara blogspot tak leh nak insert gambar... mencik ah!

ok... ini sticky mode (syarat kontes)... entry baru duk bawah yer ;p
haaa... 1st time gambar ktorg sekeluarga di letakkan di dalam blog... ini gambar masa raya tahun ni... buat kaler purple... utk match ngan tema kenduri adik hujung tahun ni... hihihi... kes malas nak buat baju melayu lagi... baju kurung Mama je sure ganti lain hujung tahun nih ;p

okeh... ini syarat2 yg harus dipatuhi...
Buat satu entry utk contest ini  - dah
Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog  - dah
cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload  - dah
tinggalkan link di ruangan komen - dah
tinggalkan emel samada di ruangan  - dah
nak jadi follower boleh, tak nak jadi follower pun tkpe - dah lama follow 
sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010. - dah

Tarikh tutup adalah pada 4 Oktober 2010 bersamaan 25 Syawal 1431.

okeh... puan stoberi... jgn lupa pilih saya sebagai pemenang... sila britau sy sebagai pemenang dia alamat : ejamaria@yahoo.com.my... TQ... ;p

sesapa nak join klik kat puan stoberi ;p

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails