Jumaat, 29 Oktober 2010

tag?... nametag?...

salam kawan-kawan...

di terima dari Kak Pah... TQ kak sbb bagi saya tag yg susah ini... puas pikir tau... susah nak menjawab nye... huhuhu T_T
1. gambar kesukaan anda?

2. adakah anda rasa anda HOT
tak... feeling chill n freeze... hujan & bosan di opis...

3. cerita pasal gambar
ini Luqman... anak lelaki saya... si manja yg sedang bersaiz dan berusia sedap digomol-gomol dan di peluk cium ;p

4. bila kali terakhir makan pizza
sebelum pindah rumah... bulan 3 nan lalu... :(

5. lagu terakhir anda dengar
jahat budak jahat... pagi tadi stacy nyanyi...

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
minum...

7. selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
sayang oleh suami...  auntie uji atau mak ngah oleh anak buah...

8. tag lagi 8 orang
1. Sue a.k.a Ibu Aqil
2. tiefazatie
3. Izan... Cik Mot
4.mamalieyna
5. cikbedahlaser
6. Pn. Stoberi... Reen
7. nOj
8. Miss Geli

9. siapakah orang no. 1 kepada anda
org yg kenalkan saya dgn dunia blog...

10. kata sesuatu mengenai org no. 5
bila nak sambung lawak pecah perut?... pas ni bagi yg pecah kepala ade? ;p


11. no. 3 ada hubungan dengan siapa?
ada hubungan dgn org no.7

12. bagaimana pula dgn no. 4
kenapa mamalieyna... bukan mamaarif ke?... haih... ape hal nya bagi soklan pulak ni...
okeh... Arif dah ok... dahi takde parut kan?

13. pesanan kpd org no. 6
banyak bersabar... usaha tangga kejayaan... hehehe... dalam maksud ;

14. kata-kata cinta utk no. 2
rindu-rindu jugak kat pakwe... kita dilupa jangan ;p

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan
ade... dua-dua pompuan... dua-dua ade anak pompuan... dua-dua dulu Geng Bas Skolah... hahaha... suke ati je kata GBS ;p

16. berikan 5 yg anda tahu tentang org yang men-tag anda
oh... kak pah ini ade skolah tadika Aulad...
akak ini juga ade anak dan anak dia pun ade anak...
akak ini sangat sempoi gaya penulisan dia... sbb tu Maria suke masuk baca blog dia...
akak ini juga pandai masak... Maria juga suke amik resepi dari blog dia utk dicuba... serius sgt suke resepi soup musroom n cauliflower dia... dah tak beli mushroom soup yg tin tu...
ok... last paling saya suke kat blog akak ni... blog dia slalu ade gambar budak-budak / kanak-kanak... ala cucu dia la tu... sape lagi... ;p cumel ah... sukerrr...

17. persamaan antara kambing dengan lembu
ade kaki empat... ade tanduk dua... dua-dua jadi 'Korban'...

18. GAY or LESS?
tak paham soalan cmne nak jawab... ??? ade sesape bole jelaskan?
(Miss Geli nko mesti tau jawapan soklan ni kan?)




12 ulasan:

  1. akak ni saje jek kan...
    hihh...kak, tahun depan bulan 10 baru saya leh buat tau...
    banyak kena fikir ni...hahaha

    BalasPadam
  2. Gay Or Less?

    dia tanya tu, nama ko GAYah ke ape??

    Less tu dalam bahasa omputih KURANG...

    ko bgtau la ape yang ko rasa kurang..

    hahahah

    BalasPadam
  3. hahaha... tak pe Zan... nko pikir la... walau pun setahun... akak tak marah ;p

    BalasPadam
  4. iye la Cik Geli... tahap ketidakfahaman aku terlalu tinggi skrg ni... karang banyak pulak aku tambah soalan kat nko ;p

    BalasPadam
  5. ok.
    tag ni seronok. blh amik :-)

    BalasPadam
  6. hehe rasa dh lama tak main tag2 ni...

    BalasPadam
  7. lama takde tag?... ok Fieza sbar ye... next tag akak buh nama Fieza siap-siap ;p

    BalasPadam
  8. owh..tag ini yer. aku rasa aku penah buat..sat eh..aku nak carik.. hihikkss

    BalasPadam
  9. velasrizal... akak pun tak tau sape yg mula-mula bagi soalan... ;p

    BalasPadam
  10. Reen... dah pernah buat?... senang la keje ngko... publish balik je... hehehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails