Rabu, 12 Disember 2012

shoping hujung tahun...

12.12.12 - bukan entry wordless... hehehe

tapi memang betulkan shoping hujung tahun memang best... kan?... 
untuk orang yang kaki shoping macam Maria sure mengakui hakikat itu... hihihi...
ok... apa yg best sangat shopin tu... tak yah tunggu akhir tahun pun best... asalkan shopin... hehehe

yang sebenarnya... bila hujung tahun, perfume Maria biasanya habis (mmg stok sebotol untuk setahun guna)... yg cantiknya... perfume habis hujung tahun... bila hujung tahun sale kan banyak untuk krismas... jadi kalau beli perfume banyak la hadiah macam-macam... sebab tu la best...

macam Maria ada 2 perfume yg Maria suka guna... Maria suka Guess dgn Evelyn Rose...jadi ke Sogo lah kita meriki perfume... Guess kali ni tak banyak gift... jadi macam tak berapa best... lepas tu yg Evelyn Rose dah packaging baru... bau dia pulak dah lain sikit... jadi try yg Rosewater... bestnyaa... sukaaaa... (ya Maria suka perfume bau bunga ros/mawar)

 Rosewater dari Crabtree & Evelyn... 
budget nak beli perfume rm200 je... tapi sebab promo krismas... beli rm300... dapat gift beg, traveling set dengan free membership lagi... woah best kan... jadi bawa pulang la - perfume 100ml, hand theraphy, body lotion dan bath gel...
tak lupa... ada lagi baucer kosmetik kupon Sogo - rm10 untuk setiap rm100 yg dibelanja... yeay... lagi suka... eh... mana gambar baucer - lupa snap pula... ;)

 hadiah yang traveling set - diorg beri yg lavendar...
pun complete set - beg, bath gel, lotion, hand therapy dgn perfume... syok kan?

* orang lain dah shoping online... kita juga yg ke SOGO lagi... ;p

2 ulasan:

  1. bestnyaaa shopping.. alaa nak shopping gak.. tunggu bonus masuk ni haahahah

    BalasPadam
  2. sopink kat luar lg murah...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails