Khamis, 20 Disember 2012

banyak-banyak benda... ini yg kau beli?

kalau ikutkan kelmarin... memang la gaji masuk... bukan takat masuk lagi tapi masyukkkk... orang keja gomen senyum sampai telinga la skrg ni... ;)

pastu paling tak tahan... kengkawan opis ni belum pukul 11 dah hilang... senyap je opis ku ini... berkeliling Maria pusing opis... masing-masing dah ilang... haik... tak bole jadi gini... yg ada sorang... masa tu jam dah pukul 12... member non-malay... kata dia nak pegi jalan raja laut nun... nak beli baju kostum Bee's utk beday party anak buah dia...

ok... pucuk dicita... tahap boring terlampau dah ni... sedap je keluar ayat 'nak ikut'... sebenarnya gatal nak riki kereta dgn motor mainan yg besar gedabak yg bole budak baya Luqman tunggang tu... sekali jumpa harga kereta rm290++... yang motor rm199++...(paling murah dah tu)... erkkk... tetiba rasa kedekut plak nak spend mainan yg Luqman sorang je bole guna... kikiki...

so ikut kawan tu jalan-jalan... masuk kedai baju budak... jumpa kasut baby comel... teringat kat anak buah perempuan yang 2 orang tu... oleh sebab harga dia jauh lebih murah berbanding harga yg orang kat bazar Medan Mara jual... maka dapat la - 2 pasang

yang merah untuk Anis...
yang pink untuk Umaira...

* hehehe... Maria memang suka kasut budak... Laila, Nayli & Luqman pun ada banyak kasut masa baby... bila dah besar ni, malas pulak Mama dia nak belikan kasut... kehkehkeh...nasib la korang...

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails