Jumaat, 21 Disember 2012

Resepi Dari Kubur

ok... hari ni Maria nak review pasal buku... eh... ye ke review... tak syok la nanti kalau org lain nak baca... ok... takmo review banyak... bagi hint sikkkiiiittt jerr... :p

 buah tangan terbaru dari Ahadiat Akashah...
hehehe... ye saya mengaku saya fan dia... dari zaman remaja sampai la skrg ni... suka je nak baca novel-novel tulisan dia... ;p

ini cover belakang... :)

Maria tak nak ulas apa cerita yg ada kat dalam novel ni... tapi... lepas je korang tamat baca novel ni... COMFIRM... kalau lalu kat kedai / gerai makan yg ramai sangat org makan... yang pelanggan dia tak putus-putus datang... yang mana semua orang puji makanan dia sedap-sedap sangat - gila sedap... 
SURE - korang akan fikir 20 kali sebelum nak masuk makan... hehehe...

* kecut perut Maria, bila lalu depan kedai makan yg ramai orang - teringat cerita novel ni... nauzubillah...(takmo la sangaka buruk kat orang... tapi...ermmm...)
BERANI ?... sila la baca... ;p

2 ulasan:

  1. bes kot.. pinjam.. ngeee :D

    Tkpe.. nati nak carik lah. huhu :D

    BalasPadam
  2. ahadiat pun ada buku cite seram?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails