Sabtu, 24 Julai 2010

entry untuk hujung minggu...

salam kawan-kawan...

hujung minggu begini mmg Maria tak sempat nak berblogging... mana dengan anak-anak... lagi nak mengemas rumah... membasuh... masak lagi... haih... penat...

nak buat mcm mana kan... dah nama nye IBU... merangkap ISTERI... kerja... kerja juga... rumah pun kena urus juga...

ok malam ni dah tengok lagi sekali peserta contest... wah dah makin ramai... gerun pulak Maria di buat nye... tak sangka dapat sambutan mcm ni sekali....

oh sblum lupa... selalu nya Maria reply komen2 ... tapi untuk contest ni dah banyak sgt kan... jadi Maria reply kat blog yg join... bagi yg tak join.... reply kat entry ni lah... ok?

TQ kat Malaysia Giveaway Blog - sbb listkan contest ni kat blog dia... Maria bukan tau sangat nak promo mcm ni... tapi dah listkan... TQ very much :)

utk Mama Zharfan... jgn risau nama anda dah ade dlm senarai - no. 13 lagi :)

juga pada JOSH... Thanks for the invitation... it's ok at this moment...

juga JHaZKiTaRo... salam ukhwah juga... InsyaAllah bila ada kelapangan saya akan berziarah...

zither... macam nak try je?... try le... mana tau rezeki :) hehehe

ok la... Maria masih tertunggu-tunggu kawan-kawan blogger Maria yg slalu singgah blog ni dulu-dulu, join giveaway nih.... tapi ni tak nampak plak bayang nama korang... tak sudi ek?... tak pe la...
siapa lah aku ini... * sambil nyanyi lagu Amy Mastura *

orait... sekali lagi... Terima Kasih semua sbb sudi join... jumpa lagi... daaa...


p/s : menu dinner tadi sayur lemak tempoyak jantung pisang - tak sempat nak amik gambar klu tak bole masuk utk entry resepi - lama dah tak tulis pasal resepi kan... asyik sibuk giveaway je... burrrpppss... uppsss soriii...

3 ulasan:

  1. busynyerr superwoman tewww.. ehehe

    BalasPadam
  2. kononnye.... :) rumah tunggang langgang jugak!... hehehe

    BalasPadam
  3. su nak tunggu no dekat baru masuk.. haha..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails