Jumaat, 12 Februari 2010

mari memanjat bersama Luqman (bhgn 2)

petang ni Maria terrrrrajin pulak nak tulis pasal Luqman yang suke memanjat sambungan dari entry yg sebelum nyer... kali ni aksi2 Luqman dah semakin advance... so layan gambar...
yang ni mama Luqman bole sabar lagi...
mama... tengok bakul kain ni kuat la... bole panjat lagi, Luqman pon tak le berat sgt...
mula-mula panjat atas seat...
pas tu ngko panjat bakul dia Luqman...

aksi selepas 3 minit berada atas bakul beskal.... hahaha...
:
:
:
:
:
:
:
kua..kua...kua... tu la... pas ni buat la stunt lagi... *pesanan penuh kasih sayang dari mama*

p/s: Happy Chinese New Year untuk sume kengkawan berbangsa Cina di Malaysia ( horayy... esok nak pegi holiday....)

2 ulasan:

  1. baik2 panjat ye luqman.. kang tersungkur tak comeii dh muka tuh

    BalasPadam
  2. dah tersungkur pun... hehehe...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails