Rabu, 10 Februari 2010

Baby Crying Contest

yeeaaa...masuk contest lagi, kali ni Baby Crying Contest yang dianjurkan oleh Kak Pah. Tarikh tutup contest lambat lagi 28hb Feb. 2010. Jom join ramai-ramai.... korang klik je la link Kak Pah ni...
hmmm ... tu dia comot sungguh bile nangis... abis segala air penuh satu muka... air mata, air idung, air liur sume ade... Luqman umur dia setahun lima bulan, gambar ni dapat snap masa 2 bulan lepas... skrng ni susah nak snap gambar dia time nangis sbb dia dah pandai alihkan muka bila nak snap gambar tengah sememeh tu... macam tau-tau jer... (ala mama diapun slalu sakat... eee ilang ensem bila nangis...)
haa... yang ni gambar tambahan, elok je semalam dia nangis bila mama dia jerkah sket pasal dia baling mainan (ooo... dah boring, baling mainan ikut suke dia je yerr...) haa lebih kurang gitu je la ayat marah mama dia, tapi nangisnye beriya-ya, macam kena cubit pulak.... yang buat mama dia tak tahan nak gelak sbb dia dah pandai nangis siap tutup mulut tuh... hahaha...

2 ulasan:

  1. haha.. comot pun tetap comel

    BalasPadam
  2. ha ah la kak pah... kdg2 saje biar dia nangis lama sket, baru pujuk... lg nangis makin comel plak... time kasih la kak pah sudi singgah...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails