Jumaat, 25 November 2011

sampai pun...

orang lain redeem... kite nak redeem jugak...hihihihi...
ni pasal redeem susu Anmum tu la... ri tu kan Maria cite kat sini...

kelmarin... susu anmum yg di redeem tu sampai kat opis... yeay... gembira...

hehehe... saje je tunjuk gambar parcel... bukan nak tunjuk susu nye... ala... susu anmum je... sama mcm yg jual kat kedai tu... dlm kotak - 500 gram...

Alhamdulillah... 4 kotak = 2 kg... lebih kurang satu tin susu Anmum...
dah jimat beli satu tin susu... tapi nak spend untuk daftar tadika Luqman pulak... errr... ;p

9 ulasan:

  1. lor...baru sampai ke kak...
    yang saya punya dah selamat dijual pung...hahaha

    BalasPadam
  2. haitu kt ofis ni nmpk jgk bgkusan kak izan..katanya tu susu anmum yg dia redeem..syioknya dpt redeem susu..

    BalasPadam
  3. ok la kak yg duit beli susu tin dah boleh masuk tabung yuran tadika....

    BalasPadam
  4. cikmOt : hehehe... nakal awak... dpt free pastu juai... ;p

    BalasPadam
  5. MrS. FizA : awak tak join redeem?...

    BalasPadam
  6. misscha : bole la... jimat sket... ;p

    BalasPadam
  7. org nk pregnant leh mnum anmum x?

    BalasPadam
  8. cikbedahlaser : boleh!... Anmum Materna... klu tak silap nama dia... yg tu mmg khas utk ibu nak pregnant/pregnant/menyusukan bayi... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails