Sabtu, 8 Mei 2010

saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana...

salam hujung minggu kawan2...
tengah buat ape ye?... makan ?... wah2 hujung minggu mcm ni makan saja korang yer...

ok hari ni selepas dah selesai sume rutin hujung minggu Maria - kemas, mmbasuh, masak, makan... bole la buka laptop... jalan2 kat blog kawan2...

ni la jumpa cite pasal Bloglist kategori PINK... mmmm... siapa anjurkan?... tak lain tak bukan En. BEN ASHAARI la yg menganjurkannye...
  
ok... ape tujuan dia... tak lain tak bukan utk membantu blogger2 menaikkan trafik... dan Maria semestinya la nak join sbb sebelum ni malu2 nak join (hahaha - pemalu konon...)

dalam masa yg sama dia bagi soalan berupa tajuk yg kita kena jawab...
saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana....

oh dah tentu la kerana saya nak up kan traffic... al maklum lah baru lagi dalam blogging ni kawan2 pun tak seberapa kan... dan lagi saya juga seorang ibu, jadi bloglist kategori PINK adalah yang paling layak utk saya berada... lagi pun saya seorang yg suke menulis hal2 anak2 dan tak lupe juga resepi yang menjadi kegemaran keluarga... resepi yg saya tuliskan biasanya yang ringkas dan mudah utk dicuba... jadi sesuai sgt utk dikongsi bersama rakan2... (hehehe : perasan lagi...)

ok lah En. BEN, harap2 sudi la menjenguk blog ini dan mempertimbangkan permohonan saya...
sekian, TERIMA KASIH (macam buat surat rasmi la pulak bunyi ayat akhir ni...) tak pe la ape pun TQ dulu...


p/s : kawan2 yg nak join bole klik terus kat PINK, Maria dah link kan, penyertaan terhad sehingga tgh malam 8/5/10... cepaatttt!!

1 ulasan:

  1. tak salah cuba..untung sabut timbul.. gud luck

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails