Selasa, 9 Mac 2010

sokong cuti bersalin 90 hari...

ha... berita ni org pompuan baca mmg suke, org lelaki pulak ada suke, ade yg tak... hehehe... pagi tadi dah dengar kat Hot FM pun diorg buka topik ni...

pada Maria la cuti 90 hari ni ade pro ngan kontra dia, bagus nye sbb mommy ngan baby dpt stay lama sket... ye ke? camne klu mommy tah ke mana, baby tinggal kat bbsitter? ha... sbb yg aku tau la skrg ni kebanyakan ibu muda dah tak rajin pun pantang 44 hari tuh... bosan katanye... 2 minggu lepas bersalin dah kuar gi Giant... ni yg Maria jumpe la, almaklum sebelum ni keje, hari2 kuar rumahkan?... yg masih jaga pantang tu bagus... teruskan amalan yg baik... utk diri sendiri kan?

yang tak brape bagus pulak... ni lebih kepada lelaki la, nak nye pulak dia bos, staf pompuan dah ade sorang yang cuti bersalin, next month ada lagi sorang nak cuti... hahaha... haru opis tu...

ok la... korang yg suke cuti lama2 bole klik kat sini, utk support Maria dah linkkan, kalau tak suka abaikan ye...

1 ulasan:

  1. ok. dah sign =)
    sebulan jer macam pendek sangat

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails