Rabu, 15 Ogos 2012

rumah pun raya... ;p

salam 26 Ramadhan 1433

biar gambar bercerita...
sebelum dan selepas...







hehehe... dah macam buat cari benda tersembunyi / berbeza pulak gambarnya... ;p
Maria gunakan cat Mr.Paint Man Pearl Shine warna Hashbrown (kuning) dan Old Spice (merah)
cat premium berasaskan air dengan kemasan kilauan boleh cuci - washable (hahaha... lepas ni kalau Luqman conteng - Mama padam... mesti Luqman tension lepas tu...) 

jaminan produk untuk 5 tahun (sekiranya diaplikasi dengan betul)... bahan cat low odour... low VOC... dgn teknologi Japanese UBAK (maklumat lanjut sila rujuk katalog)... selamat diguna terutamanya kalau mcm Maria ni ada anak yg astma - alah dgn bau cat... ;p

harga?... kalau dibanding dgn jenama terkenal... mesti la yg ini lebih murah... sbb belum popular kat tv lagi... nanti dah popular sure mahal jugak nih... hihihi... tapi Maria tak kisah sangat dgn brand... janji dapat cat yg berkualiti setanding dengan cat mahal... yg penting jimat belanja masa membeli... ;p

(ini kelebihan tempat Maria bekerja... Maria selalu deal dgn supplier bahan binaan bangunan... sekaligus dapat info / ilmu, teknologi juga bahan binaan terkini dipasaran... Alhamdulillah syukur... ilmu yg baik... insyaAllah kita kongsikan...)

ehh... over pulak promo cat Mr.Paint Man ni... hehehe... Cik Julia sila beri saya komisen a.k.a duit raya lepas ni... hihihihi...

18 ulasan:

  1. Wah..dah ada anak nati baru apply cat ni. hihi.

    BalasPadam
  2. cantik kaler kuning tu..... erm tingin gak nak guna cat washable ni, tapi lum berkesempatan.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole la cuba Mr.Paint Man ni... dia murah sikit - satu tin 4.5 liter tak sampai rm100... ;p

      Padam
  3. kak ooo kak...nangis nengok rumah mung ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan la nangis... mu nak buat rumah gaya mana... meh akak tolong bagi idea...

      Padam
  4. Berseri2 rumah sempena raya ni yer..

    BalasPadam
  5. bagus luqman main conteng², untung dinding dapat belaian... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe... lepas ni kena main conteng-conteng lagi la kan... cari dinding lain... kali ni Mama dia buat... hahaha...

      Padam
  6. wah..kelas kau maria..haha..cantik umah tu..raya sakan la tahun ni ye..SELAMAT HARI RAYA :)

    BalasPadam
  7. cantik. hilang sudah segala hasil karya luqman.. :)

    BalasPadam
  8. wah dah cantik rumah dia :-)

    BalasPadam
  9. Wah.. nnt nak minta tips la bila nak gecat umah ai nnt.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole... tiada masalah... beritahu sahaja... kita bagi free advice... ;p

      Padam
  10. wah info baru ni...tak tau pulak pasal Mr. Paint Man ni...

    tengs dear berkongsi kat sini...murah ye? boleh try la...

    BalasPadam
  11. wahhhhh, dah lebih ceria kak rumahnya.. ok, dah berwajah baru, semangat raya pun mesti bertambah pat kali ganda kan haahah

    BalasPadam
  12. As salam eja Maria,

    Lamanye tak melawat rumah kamu ni... Makin cantik bila diserikan cat baru... kuning diraja lagi... Selamat Hari Raya! Taqabbalallahu minna wa minkum... :))

    BalasPadam
  13. tu la.. aritu rasa nak cat.. tp rasa nye blom lg kot.. tgu dlu..tgu ape pon tak tau.. hahahhah yg cat cume belah bilik je.. touch up dgn base colour....

    BalasPadam
  14. cantik... nak cat jgk ni. tengah mencari idea nak combine kaler... huhuhu....

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails