Selasa, 27 September 2011

Happy Beday Luqman

hari ni Luqman dah genap 3 tahun... 
Alhamdulillah... syukur Ya Allah kerana meminjamkan zuriat ini untuk membahagiakan dan menggembirakan kehidupan kami sekeluarga...

Mama doakan agar Rizq Luqman sentiasa diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki, menjadi anak yg soleh dan bijak pandai... mudahan-mudahan suatu masa nnt Luqman tergolong dalam orang-orang yg dimuliakan dengan budi pekerti yg tinggi... Amin

suka aiskrim... suke coklat... suke roti... suka makan... mmm... 
abah... kita nak celebrate kat mana ye beday Luqman tahun ni?... 

tahun lepas dah buat beday party (kebetulan sbb buat house-warming sekali masa tu...) tahun ni Mama tak nak dah buat party-party gitu... nnt jd kebiasaan asal beday je nak buat party... asal beday je party... 

Mama nak mcm dulu-dulu je - simple... pegi makan kat tpt-tpt yg best... Luqman potong kek... pastu kita buat baca doa selamat... dah
InsyaAllah... ada rezeki ni kita buat sedekah sikit kat surau... mudahan-mudahan keberkatan sedekah tersebut sampai untuk Luqman... ok... 
Happy Birthday my boy... Luv U... muaaahhh...

11 ulasan:

  1. wah~~hepi besday luqman~~jadi budak baik jangan nakal2~~

    BalasPadam
  2. happy birthday luqman. moga jadi anak yg soleh ye :-)

    BalasPadam
  3. hepi besday luqman...sme umo ngan ank sye no 2 ghupenyer...heeee sye pong xdek nk wat party2 gak....celebrate ngan adk badik jek kt kg...heeeee

    BalasPadam
  4. salam kenal..

    saya singgah dan follow sini...

    Happy birthday hensem boy..

    BalasPadam
  5. Happy besday Luqman...Moga jadi anak soleh ya...berjaya di dunia dan akhirat..aamin

    BalasPadam
  6. bujal : TQ... luqman mmg budak baik... ngehehehe

    BalasPadam
  7. mrs.ecam : letih la nak buat party bagai... ;p

    BalasPadam
  8. Sinar Raudah : terima kasih...

    BalasPadam
  9. hepi beday luqman...jgn notti2 tau...
    sayang dia..


    beday kita sama la luqman..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails