Khamis, 29 September 2011

dia sangat gembira

hari lahir nya diraikan oleh kami sekeluarga sahaja... tiada orang lain... cuma kami-kami sahaja - Mama Maria, Abah Ejam, Kakak Laila dan Kakak Nayli nya...

lihat keterujaan nya...

 love his cake

 sukenye dia...

 dengan kakak Laila dan kakak Nayli yg baru balik dari kelas mengaji

selamat suda kena potong... ;p



* weekend ni nak buat family photoshoot... buat theme beday kot sbb mood beday Luqman ada lagi kan... harap-harap cuaca ok pastu mood ktorg (baca anak-anak) pun ok je... nak amik gambar mood kena la ceria kan... nnt gambar tak comel plak... ;p

9 ulasan:

  1. ai tunggu gambar out door uols

    BalasPadam
  2. takkan kek je? makan2 lain takde?

    BalasPadam
  3. wah bestnya fotoshoot. tu la yg su duk brgn tapi blm tercapai :-) suka luqman eh dpt kek sebijik..

    BalasPadam
  4. aku pun plan nak amek gambar kat luar...ntah bilanya ntah..

    harap2 mood anak2 ko ok time tu dan cuaca pun ok...mudah2an...

    BalasPadam
  5. bujal : kek saja... nnt weekend nak photoshot... ok la tu... ;p

    BalasPadam
  6. Sue : plan asal nak amik gambar kat kedai je - family potrait... tapi sbb ada member offer... amik je la...

    BalasPadam
  7. wahida : TQ tolong doakan sama... ;p

    BalasPadam
  8. wah gembiranye luqman...selamat berfotoshoot..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails