Isnin, 21 Februari 2011

kursus... kursus... kursus... Fail Meja

apsal tulis kursus tu sampai 3 kali...
saje...
sbb kursus selama 3 hari... ;p

kursus pasal MPK, Fail Meja & TNA...
letih...

sbb dulu-dulu... lima tahun yg lepas Maria pegi bengkel pasal Fail Meja ni... sampai bersengkang mata la nak draf tugas ikut jawatan... masa ni tiap-tiap jawatan bagi tiap unit kena ada wakil...

since bertukar ke unit baru... Maria tak update lagi fail meja... sbb kat unit baru Maria takde lagi jawatan Maria... la ni kena buat sendiri isi fail meja kat unit baru ni... letih la akak... pasal tu la pegi kursus ni... nak tengok silibus baru pun iye...

hasil nya... lebih kurang je mcm yg Maria ada sebelum ni... cuma nak kena edit-edit la... objektif ikut opis baru... carta organisasi pun kena la tukar... ok la... tak masalah sangat...

yg jadi masalah nya... fail meja staf kat opis Maria nih... diorg faham ke tak faham... tengok masing-masing ignore je fail meja nih... emmm konpius eh...


p/s : hari ni langsung tak masuk blog time opis... line tenet kat tpt kursus tu ngok-ngek la... ada ke bila taip blogspot je... no connection... chait... :(


TQ sbb sudi klik sini... klik la lagi...

8 ulasan:

  1. Teheheh... samat ber course oke. SUma cam tu la Maria. Bila ada odit nak dtg baru la suma duk prepare. Lps tu fail di atas meja la jawabnya. hahahahha

    BalasPadam
  2. Reen... hahahaha... fail meja aku tak pernah duduk atas meja... klu ada audit baru keluar dari laci... ;p

    BalasPadam
  3. Kak Yan... time kasih atas ucapan selamat nye...

    BalasPadam
  4. hehe..blogspot kena block la tuh~ ^_^

    BalasPadam
  5. fail meja saya ada atas meja. tapi jarang bukak..:P

    BalasPadam
  6. iena... tu la tak syok langsung... ;p

    BalasPadam
  7. Hunny... hehehe... bukak bila nak audit je... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails