Isnin, 7 Februari 2011

hahaha... bengong...;p

hari ini dalam sejarah...
tak agak-agak... mentang-mentang la dah terlalu lama cuti - 9 hari tuh tak keje...
jadi pulun buat keje opis sampai lupa time balik - 4.30 petang... hah???
dah jam 5.30 petang baru perasan... dan baru shut down komputer... haduyai... nak amik kakak kat sekolah lagi... pelik eh... kakak pun tak call ni... mesti main tak hengat dgn kengkawan nih... sama je Mama ngan kakak... ces...
sudah nya dgn kelam kabut Mama drive balik... pegi skolah amik kakak... ceh... kakak call Mama jam 5.45 petang... bila kawan2 sume dah balik baru dia ingat nak call Mama...
ok... sampai kat area rumah jam 6.25 petang... amik Nayli dan Luqman... sian diorg duduk depan pintu dah tunggu Mama... ;p


TQ sbb sudi klik sini... klik la lagi...

2 ulasan:

  1. tapi semalam jalan tak jem langsung kan?

    BalasPadam
  2. dh kembali bertugas ye..

    p/s:klik2 ur HB..:)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails